- 1,472
- 1,023
- 113
Git herhangi bir anlaşmalı bir markette durumu anlat nakit lazım vs de bazı yerler beli komisyon karşısında veriyorArkadaşlar Multinet yemek kartı bozdurabileceğim yer var mı ?
Git herhangi bir anlaşmalı bir markette durumu anlat nakit lazım vs de bazı yerler beli komisyon karşısında veriyorArkadaşlar Multinet yemek kartı bozdurabileceğim yer var mı ?
hocam sistem nasıl nasıl çıkartıyorlar bilgin var mıBenim bildigim tum bankalardan parca parca cikartiyorlar hepsini total hesapliyorlar. Girme bu ise bence.
Benim hiç sigortam yok 45 k limit tanımlandı bana şuan 11 k nakit çekimi varmıs daha gelmedi
Nerden aldın knkBenim hiç sigortam yok 45 k limit tanımlandı bana şuan 11 k nakit çekimi varmıs daha gelmedi
İş bankası daha gelmediNerden aldın knk
Kredi puanin yüksek ozaman dostİş bankası daha gelmedi
Zamanında kullanıyordum ama ilk defa bu kadar yüksek geldiKredi puanin yüksek ozaman dost
Oyuzden vermiştir demek dostZamanında kullanıyordum ama ilk defa bu kadar yüksek geldi
Olabilir evetOyuzden vermiştir demek dost
Yuh 1200 puana 400 500k kredi mi çıkarıyorlarPuan 1200 üstü ise yuzde 15 komisyonla çıkarıyorlar kredi 400 500k civarı