Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kredi Kartı Bilgi

ffurkan04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
572
365
63
Dostlar herkese iyi akşamlar fikriniz ve bilginize ihtiyacım var .

Durumu açıklayayım.

Banka sicili ortanın altı biriyim aktif krediler ek hesaplar kredi kartı ve var.

Akbank 2k
Yapı kredi 2k olarak 2 tane kredi kartım var . Haftaya cuma günü düğün sebebi ile 3 günlük araç kiralamam lazım . Enterprise taksim sicil sorun değil ama adınıza kart lazım diyor . Ama benim limitler yükselmiyor . Araç kiralama bloke vs derken 12.500 TL gibi bir rakama denk geliyor nasıl bir yol izleyeyim yedek sürücü şansım yok onu belirteyim

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,498
1,263
113
İstanbuldan bursaya gideceğim düğün için geri geleceğim .

Tiktak sicile bakıyor mu acaba
hocam tiktak eğwr paran varsa banka kartıyla alabiliyosun ama getiri tam hatırlamıyorum getirde ilk kiralamaya 1.500tl indirim var o ya dan iyi tiktakta zaten günlük kiralıcam diyosun sen en son hizmet bölgesine park edip bırakırsan sorun olmaz kiralama sürenin içinde nerde olduğunun bi önemi yok tiktak iyi hem olduda araç ni sorun çıkardı sana hemen yeni araç yolluyolar başın ağrımaz diğer rentacarlar gibi

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,610
1,652
113
Akbankı ara karta ekstra para atıp limit açmam lazım de. Karta para at 1 günlük kiralama yapacağını, duruma göre uzatacağını söyle. Her gün whats apptan bilgi verip süreyi uzat. Ben öyle yapmıştım

ffurkan04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
572
365
63
Akbankı ara karta ekstra para atıp limit açmam lazım de. Karta para at 1 günlük kiralama yapacağını, duruma göre uzatacağını söyle. Her gün whats apptan bilgi verip süreyi uzat. Ben öyle yapmıştım
Aracı cuma akşam alıp pazartesi akşam bırakacağım akbankta 2000 limitli kart var bana minimum 13.000 falan lazım

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,652
1,412
113

Durumu açıklayayım.

Banka sicili ortanın altı biriyim aktif krediler ek hesaplar kredi kartı ve var.

Akbank 2k
Yapı kredi 2k olarak 2 tane kredi kartım var . Haftaya cuma günü düğün sebebi ile 3 günlük araç kiralamam lazım . Enterprise taksim sicil sorun değil ama adınıza kart lazım diyor . Ama benim limitler yükselmiyor . Araç kiralama bloke vs derken 12.500 TL gibi bir rakama denk geliyor nasıl bir yol izleyeyim yedek sürücü şansım yok onu belirteyim
Kredi kartı istiyorsan basit şekilde veren ve limiti hemen yukselebilen bir banka biliyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
Kral sen nasil bi arac kiralayacaksin da yuksek limit isteniyor. Ekonomi sınıfı işini görmüyor mu ?

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
846
293
63

Durumu açıklayayım.

Akbank 2k
Maaş bilgilerini online uygulamadan 150 bin TL yap en az . Ek gelir sorarasa 40 bin yaz . Başvuru yapma 3 ay limitler fırlar. Yada hemen başvuru yap limit için anında limit alabilirsin . Bankanın o ay ki verdiği kredi puanına bağlı

ffurkan04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
572
365
63
Maaş bilgilerini online uygulamadan 150 bin TL yap en az . Ek gelir sorarasa 40 bin yaz . Başvuru yapma 3 ay limitler fırlar. Yada hemen başvuru yap limit için anında limit alabilirsin . Bankanın o ay ki verdiği kredi puanına bağlı
Vermesi maalesef puan 1200 den 900 e indi 2 ayda

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,791
833
113

Durumu açıklayayım.

Akbank 2k
paran yoksa otobüse atla git niye kendini sıkıntıya sokuyon bir düğün için

ffurkan04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
572
365
63
İnternetten baktım da sanırım teminatlı kredi kartına bakacağım ya da dostun söylediği gibi akbankı arayıp kart fazla yatırıp öyle bir şey yapacağım