http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kredi Hakkında Bilgi

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
Dostlar merhaba.

Bu ay bir hayli sıkışmış durumdayım. Esnek hesaplar ve kredi kartlarıma borcum var. Ödeme gücüm henüz yok. İhtiyaç kredilerine bakayım dedim. 20-25 bin tl gibi bir rakam çekecektim ama hiç bir banka olumlu sonuç vermiyor.

Mobil bankacılıkta çıkan anında ihtiyaç kredisi cart curt hiçbirisi vermiyor. Garanti bankasını denediğimde de e haciz kaydınız bulunduğu için kredi başvurunuz olumsuz sonuçlandı diyor.

1 nisana kadar olan kredi kartlarımın en az asgarilerini yatırdım. Ama bu ay hiçbirisini yatıracak gücüm yok. Bu e haciz nedir ? GİB'den bakıncada bi tebligat falan yok.

Birde 20-25 bin tl gibi ihtiyaç kredisi çekmem gerekiyor. Nası yapabilirim 4 bankadan denedim vermiyor.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Kredi puanin kac biliyormusun.
Puanini ogrenirsen 3 asagi 5 yukari daha net cevap alabilirsin.
Hangikredi uygulamasina uye degilsen indirip uye ol. İlk kredi notu ucretsiz. Ve puanina gore hangi bankadan kac para cekebilirsin, cikma ihtimali nedir filan söylüyor

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
%0,00000001 bile alma ihtimalin yok alırsın diyen yalan atar.e haciz daha önce icra borcun varsa odense bile dosya parası vs dosya odemen gerek icra dairesinden ogrenebilrsin.yada garanti bankasina gidersen dosya numaranisi verirler avukatla gorusursun

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
Dostlar merhaba.

Bu ay bir hayli sıkışmış durumdayım. Esnek hesaplar ve kredi kartlarıma borcum var. Ödeme gücüm henüz yok. İhtiyaç kredilerine bakayım dedim. 20-25 bin tl gibi bir rakam çekecektim ama hiç bir banka olumlu sonuç vermiyor.

Mobil bankacılıkta çıkan anında ihtiyaç kredisi cart curt hiçbirisi vermiyor. Garanti bankasını denediğimde de e haciz kaydınız bulunduğu için kredi başvurunuz olumsuz sonuçlandı diyor.

1 nisana kadar olan kredi kartlarımın en az asgarilerini yatırdım. Ama bu ay hiçbirisini yatıracak gücüm yok. Bu e haciz nedir ? GİB'den bakıncada bi tebligat falan yok.

Birde 20-25 bin tl gibi ihtiyaç kredisi çekmem gerekiyor. Nası yapabilirim 4 bankadan denedim vermiyor.
Krediyi bankalar veriyor reis ve bankalardan başvurun olumsuz sonuçlanıyor ise kimse sana yardımcı olamaz maalesef kredi puanına bir göz at findeks uygulamasını hiç kullanmadım diyorsan ücretsiz 1 ay galiba yada tek kullanımlık olması gerekiyor. E icra ise hesaplarına bloke geliyor demek istemiştir.

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,339
3,804
113
%0,00000001 bile alma ihtimalin yok alırsın diyen yalan atar.e haciz daha önce icra borcun varsa odense bile dosya parası vs dosya odemen gerek icra dairesinden ogrenebilrsin.yada garanti bankasina gidersen dosya numaranisi verirler avukatla gorusursun
O kadar gitmesine gerek yok artık uyap tan herşey gözüküyor

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,441
12,149
113
Bnm kredi puanım 1000 puanın altına düşmüş banada cikmiyor

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
Kredi puanin kac biliyormusun.
Puanini ogrenirsen 3 asagi 5 yukari daha net cevap alabilirsin.
Hangikredi uygulamasina uye degilsen indirip uye ol. İlk kredi notu ucretsiz. Ve puanina gore hangi bankadan kac para cekebilirsin, cikma ihtimali nedir filan söylüyor
Hocam hangi krediyi indirdim ilk kredi notunu da yaptım finansal durumunuz ' orta ' olarak görünüyor. Bir puan yazmıyor.

ödeme durumun: çok iyi
limit ve borçların: düşük
kredili ürün kullanma sıklığın: çok iyi
yakın zamanda kredi kullanımın: iyi

böyle yazıyor. daha önce hiç kredi çekmedim.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Hocam hangi krediyi indirdim ilk kredi notunu da yaptım finansal durumunuz ' orta ' olarak görünüyor. Bir puan yazmıyor.

ödeme durumun: çok iyi
limit ve borçların: düşük
kredili ürün kullanma sıklığın: çok iyi
yakın zamanda kredi kullanımın: iyi

böyle yazıyor. daha önce hiç kredi çekmedim.
Gayet guzel gorunuyormus aslinda durumun. Ne kadar kredi cikar vs. Yazmiyor mu?
Ya da eger findex uyeligin varsa oraya gir. Hangi kredi sorgulamasi puanin findexde gorunuyor.

kerooooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
947
415
63
Benim kredi notum 1000 di 7-8 aydır düzenli ödüyordum . Buna rağmen maaş bankam zar zor genel müdürlük onaylı ile kredi kartı onaylattı . Kredi puanın 1300 ve üst değilse ve çalışmıyorsan geçmiş olsun boşa başvurma puanın düşer

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,999
1,767
113
Şu aralar kimseye kredi vermiyorlar borcun var hiç vermezler defalarca başvurdum 1 banka bile vermedi. Kredi kartımın asgarisini değil tam borcunu günü günü öderim, hiçbir bankaya hiçbir şekilde borcum yok bana da vermiyorlar çok da değil 7-8k talep ediyorum.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Benimde durumum orta idi. Puanim 1.022.
2 tane yapilandirmada kredi ve kartim var.
Haciz vs yok. Tahmini kart limiti 2.000. cikma ihtimali dusuk vs.
İş bankasindan gecen gun maas hesabi actim. Aninda 2 bin tl kart ve 17.000 ek hesap verdi.

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,846
113
E haciz varsa cekemezsin
Ben 10 lira için cekemistim
İcra dairesine yatırdım bankaya yazı yazdılar her banka için 10 lira istiyorlar sen sadece maaş aldığın hesaptakini kaldır yeter

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
Gayet guzel gorunuyormus aslinda durumun. Ne kadar kredi cikar vs. Yazmiyor mu?
Ya da eger findex uyeligin varsa oraya gir. Hangi kredi sorgulamasi puanin findexde gorunuyor.
Hocam akbank ve ing bank onay ihtimaline uygun kredi veriyor olarak görünüyor. Akbanktan denedim vermediler. İNG bankta da hesabım yok. Diğer gösterdiği iki bankada kredi onaylanma olasılığı düşük görünüyor.

Findex üyeliğim yok. Üye olayım dedim ama çektiğiniz bireysel kredi üzerinden soruları yanıtlayın diyor. Yanıtlıyorum ama kredi çekmediğim için yanlış heralde;

En az 1 soru için hatalı yanıt seçimi yapıldı.
Dilerseniz ürünlerinizin ait olduğu ilgili kurumlardan gerekli kontrolleri yaptıktan sonra yeniden deneyebilirsiniz.

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
E haciz varsa cekemezsin
Ben 10 lira için cekemistim
İcra dairesine yatırdım bankaya yazı yazdılar her banka için 10 lira istiyorlar sen sadece maaş aldığın hesaptakini kaldır yeter
Hocam ben 1 seneyi aşkın bir süredir çalışmıyorum. E hacize konu olacak ne var onuda bilmiyorum. Üniversitedeyken kyk kredisi almıştım. Onla alakalı mı bilmiyorum. Sadece 2 taksit yatırdım. Görünen borçlarda kyk kredi borcu görünüyor üniversitede aldığım. Birde vasıta cezası var kgs cezası falan. Onlardan e haciz olabilir mi bilmiyorum.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Hocam akbank ve ing bank onay ihtimaline uygun kredi veriyor olarak görünüyor. Akbanktan denedim vermediler. İNG bankta da hesabım yok. Diğer gösterdiği iki bankada kredi onaylanma olasılığı düşük görünüyor.

Findex üyeliğim yok. Üye olayım dedim ama çektiğiniz bireysel kredi üzerinden soruları yanıtlayın diyor. Yanıtlıyorum ama kredi çekmediğim için yanlış heralde;

En az 1 soru için hatalı yanıt seçimi yapıldı.
Dilerseniz ürünlerinizin ait olduğu ilgili kurumlardan gerekli kontrolleri yaptıktan sonra yeniden deneyebilirsiniz.
Ben defalarca kredi cektim. Ama internet bankaciligi ve ya online hic onay alamadim. Usenmiyorsan bankaya git. Ordan daha kolay cikiyor. Ama calismiyorsan cok zor.

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
Ben defalarca kredi cektim. Ama internet bankaciligi ve ya online hic onay alamadim. Usenmiyorsan bankaya git. Ordan daha kolay cikiyor. Ama calismiyorsan cok zor.
Maalesef hocam çalışmıyorum. Çok bir ümidim yoktu. Sadece 20-25k civarında çekip bu ay biraz toparlayıp önümüzdeki ay çalışmaya başlayacaktımda bu ayı geçiştiremiyorum.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,092
5,952
113
Maalesef hocam çalışmıyorum. Çok bir ümidim yoktu. Sadece 20-25k civarında çekip bu ay biraz toparlayıp önümüzdeki ay çalışmaya başlayacaktımda bu ayı geçiştiremiyorum.

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun. Lazim olunca o para hic gelmez. Lazim olmayan adam simdi gider hesabimda son 10 tl kalmis, dedeye bastim 150 bin aldim der :)
Artik bayram bonuslariyla filan yurumeye calisacagiz.

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,265
8,637
113
Bu aralar neredeyse hiçbir banka dijital kredi vermiyor. Hatta bana sürekli akbanktan mesaj geliyor kredi kartı verelim diye geçen başvuru yaptım direk red verdi. Bankaya gidip yüz yüze konuşursan şansın daha yüksek. Dijitalde vermedikleri kredi kartı ve ek hesabı şubeye gittiğimde vermişlerdi bana maaş bankam

wakaeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,380
597
113
Bu aralar neredeyse hiçbir banka dijital kredi vermiyor. Hatta bana sürekli akbanktan mesaj geliyor kredi kartı verelim diye geçen başvuru yaptım direk red verdi. Bankaya gidip yüz yüze konuşursan şansın daha yüksek. Dijitalde vermedikleri kredi kartı ve ek hesabı şubeye gittiğimde vermişlerdi bana maaş bankam
Hocam ben şuan çalışmıyorum. Birazda borcum var. Haliyle bankaya gitsemde sanki pek bişey çıkmayacak gibi duruyor. Ama baktım çıkış yolu bulamıyorum. En azından gidip bilgi alırım.