- 103,119
- 58,242
- 113
Iyi tbrklerama psg macina 7.5 ustu verdim betwoonda bide lazio macina 550 tl aldim
Iyi tbrklerama psg macina 7.5 ustu verdim betwoonda bide lazio macina 550 tl aldim
alakası yok kaç kere nakit çıktı bana çevirmeden çektiğim oldu sor istersen canlıya şimdi sordum verdiği cevap bu çekebiliyorsun Kazancınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.carktan cikani 1.30 orandan oynaman lazim
PSG maçına oynasan 5 k çekerdin rahatbetcioya 200 tl yatirdim cark kodu aldim 2500 tl cikti konyspor 0.5 ust verdim gitti 5880 tl mk konyasporu
Sanamı soracaktı konu muhabbet konusu işine gelmiyorsa yazma biraderSende Konyaya oynamasaydın zorlamı oynattırdılar sana gelmiş bide konu açmışsın burda
Mesafeni bilde konuş sen kimsin de benim biraderim olacan işine bakSanamı soracaktı konu muhabbet konusu işine gelmiyorsa yazma birader
Rolll kovalama ya devam et boş yapma bu konular seni aşar johnyMesafeni bilde konuş sen kimsin de benim biraderim olacan işine bak
Senin gibi böyle klavye bebeliği yapanlarla muhattap bile olmam kendi başını ye haydi roll de kovalarım bu seni ilgilendirmez bizi bilen biliiyor burda avratlık yapma boş konuşarakRolll kovalama ya devam et boş yapma bu konular seni aşar johny
Eline verirdim yanımda olsan da neyseSenin gibi böyle klavye bebeliği yapanlarla muhattap bile olmam kendi başını ye haydi roll de kovalarım bu seni ilgilendirmez bizi bilen biliiyor burda avratlık yapma boş konuşarak
Bi sende var avareEline verirdim yanımda olsan da neyse
Uzak dur hayde
Kaybol birader başlarım şimdi babanın şarabına haBi sende var avare
Adam akıllı konuş la aileye laf atacak kadar ucuzmusun ezikKaybol birader başlarım şimdi babanın şarabına ha
Good byAdam akıllı konuş la aileye laf atacak kadar ucuzmusun ezik