- 1,578
- 996
- 113
Beyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
bol şans dostumBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Akıt gelsinBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Kanka senin 133 k noldu labol şans dostum
Bol şanslarBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Hoşgeldin kardeşim bol şanslarBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Nasibini alamadın mı diğer yerden@Klan123 bol şanslar
İşine bak ben bugün alacağımı aldımNasibini alamadın mı diğer yerden![]()
Harcamıştır yaKanka senin 133 k noldu la
Kral sen 133 k adamsin buralarda ne işin var parayi hemen mi erittin?bol şans dostum
Knk fena harcadın adamı pardon adam mı yazdım benNasibini alamadın mı diğer yerden![]()
Sendeki şans lazım bizede heryerden nasibini aldın kankaNasibini alamadın mı diğer yerden![]()
kanka o mevzunun aslı çok farklı ama herkes şunu bilsin bazı arkadaşlar var bizi dolandırıcı yaptı kimseye yanlışım olmadı burda olmazdaKanka senin 133 k noldu la
Bol sansBonusla başlayalım bakalımEkli dosyayı görüntüle 74957
bol sans kankam getirtelimBeyler bı rolling yapalım şans bizimle olsun hedefe ulasirsak 5 kişiye 20 TL şans parasi
Knk o olay şakamıydıkanka o mevzunun aslı çok farklı ama herkes şunu bilsin bazı arkadaşlar var bizi dolandırıcı yaptı kimseye yanlışım olmadı burda olmazda