Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kimlikli Selfie Hk.

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
381
205
43
Arkadaşlar selam. Dün yine buraya bu başlıkta konu açmıştım. Merak ettim sorayım dedim. Aranızda hiç bi siteye kimlikli selfie atan oldu mu? Başına bi iş gelen oldu mu hiç? İçerde 5000 liram var kimlikli selfie istiyolar düşünmekten helak olduk atsak mı atmasak mı diye. Yardımcı olun :)

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,077
17,805
113
Arkadaşlar selam. Dün yine buraya bu başlıkta konu açmıştım. Merak ettim sorayım dedim. Aranızda hiç bi siteye kimlikli selfie atan oldu mu? Başına bi iş gelen oldu mu hiç? İçerde 5000 liram var kimlikli selfie istiyolar düşünmekten helak olduk atsak mı atmasak mı diye. Yardımcı olun :)
At gitsin

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
at korkma zaten herşeyımız sıtelerde

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
471
319
63
13kya atmadım çöktüler aklın varsa atma o ibneler arşiv yapıyo yarın birgün internette dolaşırsan şaşırma

GaddarHamolka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,499
2,176
113
Çok siteye attık şuanlık bişiy gelmedi başımıza geleceğinide sanmıyom

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
381
205
43
Site şu arkadaşlar. Yeni site daha bilen yok siteyi. Lisans işinden anlayan varsa yazabilir mi sitede sakat bi durum var mı diye

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,510
1,022
113
Nenenin bile tüm bilgileri heryerde aga at gitsin

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Bu zamana kadar sadece 1 siteye attım bişi olmadı usta çok tırsıyorsan atma

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,561
1,849
113
Site şu arkadaşlar. Yeni site daha bilen yok siteyi. Lisans işinden anlayan varsa yazabilir mi sitede sakat bi durum var mı diye

Sen bu kumara yeni mi başladın?

Ozi3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
381
205
43
Bu zamana kadar sadece 1 siteye attım bişi olmadı usta çok tırsıyorsan atma
Valla dostum tırsmıyor değilim çünkü bu normal kimliğe benzemiyor başka bişey olduğunu düşünüyorum. Bununla cidden insan senin üstüne bişiler açabilir bence

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
716
113
5 k için bu yapilirmi birde düşünmekten helak olduk demişsin hayatını 5 k için riske etmeye degermi sakin gonderme ama ne yaZsakta sen gondereceksin çünkü helak olmuşsun

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,830
1,139
113
Valla çok attık tüm bilgilerimizi zaten veriyoruz battı balık yan gider

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,468
488
83
Millet 500 TL'ye 1000 TL'ye hesaplarını kiralıyor sonra başlarına gelmeyen kalmıyor sana kalmış normal bilgilerine ulaşırlar ama selfili kimlik belgesine başına bir iş gelirse nasıl itiraz vs edicen kapı gibi belge başkalarının elinde

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,930
1,316
113
Valla dostum tırsmıyor değilim çünkü bu normal kimliğe benzemiyor başka bişey olduğunu düşünüyorum. Bununla cidden insan senin üstüne bişiler açabilir bence
Üstüne bir şey açamaz da e devletten bişi yapıyorduk onu unuttum onu yapmıştım ben bişi açamaz üstüme ama bir yerde rezil edebilir 😂

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
841
113
Amazondan hesap açıyorlar genelde kimlikli selfieden arkadaş oslobete vermişti neredeyse memurluğunu yakıyordu

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,670
1,136
113
Gözlük yoksa onu tak sakal yap biraz hafif değiştir kendini bişi olursa ben değilim o bana benziyor dersin 🤣🤣

lowelyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
764
93
Buraya selfie atsan neolur :D benet.win diye site mi olur mk :D

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,125
5,370
113
Vbete video selfie atmıştım
Onun haricinde diger sitelere kimlik atmışımdır en fazla