Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kim Milyoner Olmak İster - Barçaladı

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
adamla birlikte soruyu okuyodum bi yerden sonra beynim yandı hangi soruyu okuyo lan bu dedim. tv de adım çıkçak biri bana böyle soru okucak çeker vururum🤣🤣🤣 2 gram aklım vardı oda gitti. deep web vidyosu gibi hala kendime gelemedim

(vidyoyu başlatınca o kısımdan başlatıyo)

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,154
113
Atıp tutması iyiydi napsin gariban

Ferat123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,344
1,199
113
adamla birlikte soruyu okuyodum bi yerden sonra beynim yandı hangi soruyu okuyo lan bu dedim. tv de adım çıkçak biri bana böyle soru okucak çeker vururum🤣🤣🤣 2 gram aklım vardı oda gitti. deep web vidyosu gibi hala kendime gelemedim

Başım döndü moruk

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Paralarrrrrr

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
ulan ne vidyo uyucam uyuyamıyom tam dalacam gülme geliyor

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,968
13,095
113

Barşelona diyor akskakama

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,968
13,095
113

Bu nedir ya 😁😁