- 1,034
- 493
- 83
20yi yaptın hemi walla tebrik ediyorumArkadaslar sizede oluyomu siteden bonus aldim 507tlye kastim kendi param olsa tekten yatardım saçmalık ne zaman bonus alsam kasiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 46959
Valla oluyor öyle arada 400u çekilişle dağıtabilsek keşke böyle oluncaBonustanda 100cekmekde koyuyo be
Genco bonusları yatırımı olana sınırsız cekimdir haberin olsunValla oluyor öyle arada 400u çekilişle dağıtabilsek keşke böyle olunca![]()
Oluyor oyle arada yapıyorum20yi yaptın hemi walla tebrik ediyorum
Yatirimlimi yoksa?Bonustanda 100cekmekde koyuyo be
Yok bugun dagitti bonus ben aksam almistim kastim yatirimsiz 9kati cevrimili 1.80 kombine oynuyosunYatirimlimi yoksa?
HarbimiHelal olsun 5dkda geldi paparaya
Bu sanssizligin sirini kimse aciklamayamaz be kardesimbetpara da bana çevrimsiz yatırımsız 50 lira yükledi hollanda 2 de ajax ve alkmaar maçları vardı hangisine
üst oynıyım diye kararsız kaldım ajax a oynadım ilk yarı 2-0 bitti alkmaar 0-0 bitti dedim iyi ki alkmaara oynamadım ajax 2-0 bitti alkmaar 4-1![]()
bu da benim bonusla olan şansım
Ekli dosyayı görüntüle 46962
AynenHarbimi
Gecmis olsun knk bazen donuyo al bak benimkine şans istebetpara da bana çevrimsiz yatırımsız 50 lira yükledi hollanda 2 de ajax ve alkmaar maçları vardı hangisine
üst oynıyım diye kararsız kaldım ajax a oynadım ilk yarı 2-0 bitti alkmaar 0-0 bitti dedim iyi ki alkmaara oynamadım ajax 2-0 bitti alkmaar 4-1![]()
Benide arayıp 100 tl verdiler 1000 yao çek dediler 1000 yaptım 5 dk da attı adamlar sağ olsunbetpara da bana çevrimsiz yatırımsız 50 lira yükledi hollanda 2 de ajax ve alkmaar maçları vardı hangisine
tebrik ederimBenide arayıp 100 tl verdiler 1000 yao çek dediler 1000 yaptım 5 dk da attı adamlar sağ olsun
1000tlyede 100tl mi aliyosun vay be adama koyarBenide arayıp 100 tl verdiler 1000 yao çek dediler 1000 yaptım 5 dk da attı adamlar sağ olsun
Kanka bunlar bir liste Kakalamıslar bana dşyor bets10 da vip üyeliğiniz var sistemde öyle gözüküyor dogru mu diyor dogru dedim ahahah1000tlyede 100tl mi aliyosun vay be adama koyar