He güncelleme olabilirGunceleme vardi kanka sitelerde puaba ver sen çekimi gelir merak etme
He güncelleme olabilirGunceleme vardi kanka sitelerde puaba ver sen çekimi gelir merak etme
Yanlış anlama ama çalışan adamsın aç kalıyorum lafini kabul etmiyorum. Kaldı ki 4 ay önce 380 k kazandınEskiden dost neyse bosver dm kutumu kapatacsgim artık 10 gün aç kalırım kimseden yardım istemem yapacak bisey yok
Aynen öyle siktiret sen kimseyi takma gerekli kişilere atmışsın zatennYav herkese nasıl para atalım kanka allahaşkına neden böyle yapıyorlar anlamıyorum fazla kazansam zaten daha fazla kişi görürüm benim elimin açık olduğunu burda bilen pek çok arkadaşım var ama karşımdaki çirkinleşirse ben de çirkinleştim.
Kim diyor kanka güncelleme var diyeGunceleme vardi kanka sitelerde puaba ver sen çekimi gelir merak etme
Reşom ben hiç oraya yatırım yapmadım ve şu an benim çekim de bekliyor belki betcolarda genel sorun vardır şu an daha işleme bile alınmadı benimki deKim diyor kanka güncelleme var diye
Anladım kankam hayırlısı olsun o zmnReşom ben hiç oraya yatırım yapmadım ve şu an benim çekim de bekliyor belki betcolarda genel sorun vardır şu an daha işleme bile alınmadı benimki de
Betcolarda guncelleme vardi aldığım kupon bile gözükmuyordu simdi birmis mi bilmiyorumKim diyor kanka güncelleme var diye
Can biladerim tüm sıkıntıların son bulsun inşallah bir an önce 🙏🏻Anladım kankam hayırlısı olsun o zmn
Kemal’im haydimİnişallahSon corinthias maçımız kaldı.
Gelirse 2 kişiye 400er şekilde ulaşırım, haricinde @fearjr1992 dostumuza 1000 lira ateşlerim.
Ne kadara bozdun@fearjr1992 kankama 750 atıyorum kardan zarar ettik kardeşim işten çıkarıldı bir süredir işsiz onun faturasını ödeyeceğim 2300 lira, bi diğer 400ü de @vurucu999 dosta atacağım. Teşekkürler herkese.
6Ne kadara bozdun
İyi vermiş yinede artık bir dahakine kısmet değilmiş bugün kombinen güzeldi ama
Tam bozdum bir iki dakikaya gol oldu yoksa kupon yatıyordu şans yanımızdaydı teşekkürler dostumİyi vermiş yinede artık bir dahakine kısmet değilmiş bugün kombinen güzeldi ama
Tebrikler dost