Bol sans kemal@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.
Ben de ona güzellik yaptığım için sağolsun parayı vurdu mu bizi ihmal etmiyor.Muslumden beklenmeyecek bı hareket olmuş la bu
Bol şans@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.
O hiç alıp veren adam deil diye biliyorum ben.neyse şal kuponuBen de ona güzellik yaptığım için sağolsun parayı vurdu mu bizi ihmal etmiyor.
Bol şans dost@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.
Bol şans@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.
Kurusunnİlk Adım
Bol şansİlk Adım
Bol sansİlk Adım
Bol şanslar@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.
Bol şans canozum sendeyim@Müslüm75 kardeşimiz 800 lira rol bakiyesi gönderdi. Kesesine bereket tekrar, 200 de ben ekledim. Umarım güzel bir rol yaparız. Bol şans.