Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kedi hk

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,652
3,404
113
Kedi sahibi var mı dostlar,sokakta bi kedi var 2-3 kez mama verdim gece 2-3de kapıya dayanıyo a.k. delisi miyav da miyav,her gece aynı muhabbet bende pitbul var sabah evin önüne bağlıyorum da akşam millete saldırıyo diye arka bahçeye alıyorum bu yavşak da onu çözmüş gece geliyo ne uyku ne huzur bıraktı boğazlycam i.neyi bunu kaçırcak bişey var mı

medoline

Eskiler eskiden güzeldi.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
972
113
Kedi sahibi var mı dostlar,sokakta bi kedi var 2-3 kez mama verdim gece 2-3de kapıya dayanıyo a.k. delisi miyav da miyav,her gece aynı muhabbet bende pitbul var sabah evin önüne bağlıyorum da akşam millete saldırıyo diye arka bahçeye alıyorum bu yavşak da onu çözmüş gece geliyo ne uyku ne huzur bıraktı boğazlycam i.neyi bunu kaçırcak bişey var mı
kanka hortumla su at üstüne daha gelmez ben bir kez öyle yaptım ak yoksa sineklik falan yırtıp eve girmeye çalışıyordu bir ara dışarı çıktım bir gün pencereyi açık bırakmışım lavuk ben 2 saat dışardayken evde işemeli sicmali ain yapmış

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,652
3,404
113
kanka hortumla su at üstüne daha gelmez ben bir kez öyle yaptım ak yoksa sineklik falan yırtıp eve girmeye çalışıyordu bir ara dışarı çıktım bir gün pencereyi açık bırakmışım lavuk ben 2 saat dışardayken evde işemeli sicmali ain yapmış
Ruh hastası i.ne ya çıkmış masada beni bekliyo 15 gündür aynı ne yapsam gitmiyo

Ekli dosyalar

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
kediden bağımsız saldırıyor demişsin ya şikayet olduğunda gelip köpeği almıyorlar mı

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,655
2,320
113
besliyorsan evinden uzak bir yere götür öyle besle

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,652
3,404
113
besliyorsan evinden uzak bir yere götür öyle besle
Yok kardeşim besleme filan değil ya 2-3 kez kapı önün de gördük yiyecek verdim nerden verdiysem gitmiyo a.k. 15 gündür her gece 3-4 de kapıya geliyo miyav da miyav tırmalıyo sağı solu pskolojimi bozdu i.ne kutuya koyup ilçe dışına atcam yarın o reddeye geldim, bilen varsa bunu kçaıracak bişey ondan yazdım

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,519
1,193
113
Cevap soruda gizli zaten pitbulu evin önünden ayırma

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,620
2,062
113
Saldırganlık var mı

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,027
379
83
Basur ameliyat konusu ne zaman açılacak merakla bekliyorum ?

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
775
382
113
Basur ameliyat konusu ne zaman açılacak merakla bekliyorum ?
Basur ameliyatı konusu açılacağını sanmıyorum. Ama "ameliyat oldum" başlığını açıp basur ameliyatı bonusu veren siteleri yazar mısınız arkadaslar içerikli konu acacak potansiyelde arkadaşlar var forumda.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,531
9,261
113
Kutuya koyup şehir dışına götürücem gibi saçma sapan bir şey yapma, kedi bu miyavlar, köpek havlar. Sövseler kedi miyavlaması kadar rahatsız olmazsın. Ne güzel bir şey yapmışsın bak bir iki kere beslemişsin ne olacak. Apartmanda oturuyorsan, apartmana almadan dışarıda beslemeye çalış.