- 8,386
- 6,036
- 113
Bol şans dost
Biz battık sen kazan
Biz battık sen kazan
EFT gönderdiyse sabah gelirBeyler konu dışı ziraate 1600 lira para çektim spincodan ödedi yazıyor halen gelmedi 2-3 saattir destek ödenmiş yazıyor başına gelen varmi
aynısı benimde başıma geldi, anlamadım iki saatdir desteği darladım, 420 tl haftalık kayıp bonusu çektim.Beyler konu dışı ziraate 1600 lira para çektim spincodan ödedi yazıyor halen gelmedi 2-3 saattir destek ödenmiş yazıyor başına gelen varmi
Eyw reisEFT gönderdiyse sabah gelir
Kral yine ödendi dedi destek az önce nasıl yani 2 defa mi ödediler gelen de yok hatta destek bana dekont da attı gönderdiklerine dairaynısı benimde başıma geldi anlamadım iki saatdir desteği darladım 420 tl haftalık kayıp bonusu çektim
dekont iletdiler en yakın sürede gelir dediler güncelleme var dediler benimde başımda aynı bela var
tüm destek konuşmalarını ss aldım gece gece son 420 tlme çökecekleri tuttu
Aynı şekilde bende ziraate çektim bu arada
4:18 de kabul edildi 4:18 den beri bekliyorum
Evet kral ne yapmak lazımBanada attı dekont dost, bizden ödeme çıktı, dediler ama hesap bomboş, destek oto cevap vermiyor ama ödemede gelmiyor..
sana iletilen dekontda böylemi?
Ekli dosyayı görüntüle 843321
Beklicez dost mecbur yapacak bişi yokEvet kral ne yapmak lazım
Yine bağlandım en kısa zamanda hesabınıza gelecek diyorBeklicez dost mecbur yapacak bişi yok
2 saat üşenmedim dk dk desteği darladım elime bişi geçmedi
sendeki dekontda işlem numarsı neydi baksana bi
bana en az 20 defa aynısını dedi dost mecbur beklicez artıkYine bağlandım en kısa zamanda hesabınıza gelecek diyor
Eyw dostumbana en az 20 defa aynısını dedi dost mecbur beklicez artık
geçmiş olsun dost
Şu kadınlara iy2.5 üst yazdım sonra 1.5 diye değiştirdim. Eğer değiştirmesem 3.5 k gelirdi çıkardımgeçmiş olsun dost
Elbet toparlıcaz keşke 2 kda çıksaydın iyidi