Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kaybetme Gecesi

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,777
1,035
113
Dostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Dostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂
Allah akıl fikir versin 17 yi cebe koyup bayramda yiyip içip gezmek varken 100 TL’ye muhtaç kaldın Gine bayramda bonus kovalarsın artık

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,930
37,101
113
Ronaldo attığı golde bi adım önde olsa bunların hiçbiri yaşanmayacaktı dost geçmiş olsun

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,777
1,035
113
Allah akıl fikir versin 17 yi cebe koyup bayramda yiyip içip gezmek varken 100 TL’ye muhtaç kaldın Gine bayramda bonus kovalarsın artık
Ben bonus kovalamıyorum dost yani yanlış anlama şu moralle bir şey kovalanmaz, 20 k para lazımdı 17 yi yapan 20 yide yapar dedik kaç kez sıfırdan döndük ama olmadı bitti tabii

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
geçmiş olsun en azından cepten yememişsin.

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Ben bonus kovalamıyorum dost yani yanlış anlama şu moralle bir şey kovalanmaz, 20 k para lazımdı 17 yi yapan 20 yide yapar dedik kaç kez sıfırdan döndük ama olmadı bitti tabii
Dostum 17 çekip 15 kenara koyup 2 ile devam etseydin en kötü 10 çekseydin olmuşla ölmüşe çare yok zaten ama böyle mucizeler ayda yılda bir gelir 17bin büyük para değil ama 150 TLyi 17k yapmak bence büyük bişey 110 katı felan yapar bugün 1 k atıp 110 k yapmak gibi düşün keşke çekseydin arefe arefe güzel giderdi

nvsactive

Tanınmış Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,777
1,035
113
Dostum 17 çekip 15 kenara koyup 2 ile devam etseydin en kötü 10 çekseydin olmuşla ölmüşe çare yok zaten ama böyle mucizeler ayda yılda bir gelir 17bin büyük para değil ama 150 TLyi 17k yapmak bence büyük bişey 110 katı felan yapar bugün 1 k atıp 110 k yapmak gibi düşün keşke çekseydin arefe arefe güzel giderdi
Bana çok geliyor kral konulara bak her gece yapıyorum ama çekemiyorum kanserlik bir olay keşke hiç olmasa yani hiç üzülmesek