- 1,777
- 1,035
- 113
Dostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂
Öyle dost 20 k lazımdı bj gireyim dedim bitirdi bizi150 yi 17k yaptın çekmiyorsan oldum olası 0 olur zaten cepler dost
Allah akıl fikir versin 17 yi cebe koyup bayramda yiyip içip gezmek varken 100 TL’ye muhtaç kaldın Gine bayramda bonus kovalarsın artıkDostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂
Ben bonus kovalamıyorum dost yani yanlış anlama şu moralle bir şey kovalanmaz, 20 k para lazımdı 17 yi yapan 20 yide yapar dedik kaç kez sıfırdan döndük ama olmadı bitti tabiiAllah akıl fikir versin 17 yi cebe koyup bayramda yiyip içip gezmek varken 100 TL’ye muhtaç kaldın Gine bayramda bonus kovalarsın artık
Senden olmaz dostDostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂
Dostum 17 çekip 15 kenara koyup 2 ile devam etseydin en kötü 10 çekseydin olmuşla ölmüşe çare yok zaten ama böyle mucizeler ayda yılda bir gelir 17bin büyük para değil ama 150 TLyi 17k yapmak bence büyük bişey 110 katı felan yapar bugün 1 k atıp 110 k yapmak gibi düşün keşke çekseydin arefe arefe güzel giderdiBen bonus kovalamıyorum dost yani yanlış anlama şu moralle bir şey kovalanmaz, 20 k para lazımdı 17 yi yapan 20 yide yapar dedik kaç kez sıfırdan döndük ama olmadı bitti tabii
Yaşa kardeşim150 yi 17k yaptın çekmiyorsan oldum olası 0 olur zaten cepler dost
Bana çok geliyor kral konulara bak her gece yapıyorum ama çekemiyorum kanserlik bir olay keşke hiç olmasa yani hiç üzülmesekDostum 17 çekip 15 kenara koyup 2 ile devam etseydin en kötü 10 çekseydin olmuşla ölmüşe çare yok zaten ama böyle mucizeler ayda yılda bir gelir 17bin büyük para değil ama 150 TLyi 17k yapmak bence büyük bişey 110 katı felan yapar bugün 1 k atıp 110 k yapmak gibi düşün keşke çekseydin arefe arefe güzel giderdi
Öylede denmez be reis olmuş bitmiş yapacak bişey yokMallık bu kusura bakma
ney de 17k yaptın ki ?Dostlar yine aynı konularla geldim, ronaldo gol atar 150 oran dan 150₺ kazandım betsmoveda oynadım 17 k yaptım çekmedik yine sıfırladık cepler sıfır vurdu yine ağırlık çöktü 😂
Belki aynı şeyleri yaşamıştırÖylede denmez be reis olmuş bitmiş yapacak bişey yok
Kral big bass oynadım 600-700 oldu sonra 4-5 saat slot buy attım en son starlight düz den 13 k aldım 1 k buya felan öyle bj karışık 4-5 saat oynadım işteney de 17k yaptın ki ?
17 değil 700 olunca çekiyoruz biz 17 k olsa 17 gün foruma girmemBelki aynı şeyleri yaşamıştırama yorum yapması daha basit yaşamaktan
Helal olsun dostum doğru yol işte hayrını gör biz yanlış yoldayız17 değil 700 olunca çekiyoruz biz 17 k olsa 17 gün foruma girmem
Keşke çekeydin yazık günah bayramda cepte harçlık olurduHelal olsun dostum doğru yol işte hayrını gör biz yanlış yoldayız