- 18,766
- 12,939
- 113
Tam yazdım dost sende yazdın@Shellac görünce buraya bi fikir birak sana zahmet reis![]()
bu günleride mi görecektik1.70 oranlı 2 maç bul öyle daha az risk dost ne kadar çok maç o kadar çok risk orana aldanma hiçbir maçın garantisi yok hiçbir maç banko değil, bugün Fener banko gözüküyordu 0 bitti onun için diyorum. Yine senin kararın Oynarsan şans seninle olsun dost![]()
Doğru diyosun reis vallahi bugun fenerbahçe 9 kişiye atamadı top bu yuvarlak olmayınca olmaz 2 maç daha az risk dediğin gibi1.70 oranlı 2 maç bul öyle daha az risk dost ne kadar çok maç o kadar çok risk orana aldanma hiçbir maçın garantisi yok hiçbir maç banko değil, bugün Fener banko gözüküyordu 0 bitti onun için diyorum. Yine senin kararın Oynarsan şans seninle olsun dost![]()
Kanka meblağ dusuk olunca ne değisiyor kikupon meblası bu kadar yüksek olmasa şimdiden hayırlı olsun derdim![]()
insan özgür olup daha rahat karar verebiliyo kankaKanka meblağ dusuk olunca ne değisiyor ki![]()
Denenir gibi oynadigin saniye söyle bende atacam oynadıgin kadar bu kuponainsan özgür olup daha rahat karar verebiliyo kankaşahsen 300-500 arası bu 4 maca bende gırecem sevdim
![]()