http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kasımpaşa-Beşiktaş Maçının Ardından Olay Sözler: "MHK Kendini Bitirdi!"

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
132,618
180,202
113
606b0acd5542870dd84647ff.jpg

"MHK, BEŞİKTAŞ'A MEYDAN OKUMUŞTUR"

"Daha önce teknik adamların hakemler hakkında hakaret, küfür ve benzeri söylemlerinde o hakem bir dahaki maça verilmediğinde MHK korktu gibi bir anlam çıkmadığına göre buradan da öyle bir şey çıkmaz. Ben MHK’nin artık kendini bitirdiğini söyleyebilirim. Beşiktaş yönetimi her hafta MHK’nin istifasını istiyorum derse de yüzde yüz haklıdır. Çünkü MHK, Beşiktaş’a meydan okumuştur. Beşiktaş camiasına, Sergen hocaya değil. Sergen hocaya bir ceza gelecekse eğer bu cezayı disiplin kurulu verir MHK değil.

606b0ace5542870dd8464804.jpg

"MELER'İN YERİNDE OLSAM İTİRAZ EDERDİM"

Ayrıca Halil Umut Meler’in yerinde olsam ben itiraz ederdim. Bir dakika 'Ben sizin ceza kesme aparatınız mıyım?' derdim. Bu meydan okuma Beşiktaş camiasınadır. MHK Başkanı ve atamaların başındaki Metin Tokat, hiç ama hiç savunma içerisinde olmasın. Hiç haklı değiller. Hırsınızı, sinirinizi genç bir hakemi kullanarak gideremezsiniz.

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,985
1,061
113
Beşiktaş bu konuyu fazla uzatıyor , bu kadar şampiyonluğa yakınken olmayan bir mağduriyet icat etmek şampiyonluk kaybına neden olabilir. aynı hakemin üst üste atanması konusundaki itirazında haklı olsa da hakem maça olumsuz tesir etmedi. uzatılmamalı , lige dönülmeli
aslında aynı hakemin üst üste atanması sık oluyor da, orta-var-avar şeklinde atandığı için fark edilmiyor. bu atamada da var yada avar yazılacakken ortaya yanlışlıkla yazılmıştır