- 530
- 133
- 43
72
Kardeşim boşver bunları burda herkesten yiyip kimseye bir bardak su vermeyip, yaralı parmağa işemeyenler gelip en çok adamlık edebiyatı yapanlardir. İyilik dediğinde karşılıklı olur bu dünyanın her yerinden böyledir lakin imkan çerçevesinde, sen gariban birine 100 kez de yardımcı ol bişey beklemzsin ondan ama burda sürekli yardım ettiğin adam 3-5 kazanınca da seni görecek. Realde garibana yardımcı olmak ayrı forumda kumarbaza yardımcı olmak ayrı.Reis inan burda çok gördüm o muhabbeti ama inan bana fuzili geliyor
Şimdi gördüm dostum DM kapalıydi senin gönder gelsinBol şanslar dostum sanırım gece bize davet gelmiş ama uyuya kalmışım ben
Durumlar kötüyse kalablir dost bilgin olsun şart değil gondermenŞimdi gördüm dostum DM kapalıydi senin gönder gelsin
Varkan vermek güzeldir bir miktar nakit çektim zaten dostum ister roll aç ister harca seviliyorsunDurumlar kötüyse kalablir dost bilgin olsun şart değil gondermen
Kesene bereket teşekkür ederim dostumVarkan vermek güzeldir bir miktar nakit çektim zaten dostum ister roll aç ister harca seviliyorsun
Kuduruyorlar benim burada olmama ama hiçbir şey yapamıyorlar biliyor musun 😄😄Normalde Muro için kurutma değilde kudurtma makinesi diyorlar ama neyse 😂
Vallahi maça bile bakmıyordum video izliyordum şimdi daha yeni baktımUlaaa Muro maçı kuruttun 🤣🤣
BilmemKazandı mi bura
Konu uzmadigina göre kayıpKazandı mi bura