Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Deadlong / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,311
23,642
113
Burda yapılan iyiliğin karşılığını aramam hiçde aramadım tek duam Allah gönlünüzce versin 🥰
Yok isim vermek istemiyorum burada bazıları rol takip ediyorum mesela rol başarılı oluyor 200-300 atıyor mesela yarın öbür gün 500-600 lira koyduğun zaman hemen dm'den yazıyorlar 500-600 lira da para değil sigara alıyorsun 2 paket yola gidiyorsun geliyorsun bitiyor zaten adama diyorsun Ne koymuşuz ki ne verelim bu sefer sana düşman oluyor böyle bir Kaypak insanlar var karşılık bekliyorsan atmayacaksın güzel bir para koyar o zaman eyvallah 2-3K mesela o da ufak bir rakam da en kötü mesela

bebegim61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,893
598
113
Yok isim vermek istemiyorum burada bazıları rol takip ediyorum mesela rol başarılı oluyor 200-300 atıyor mesela yarın öbür gün 500-600 lira koyduğun zaman hemen dm'den yazıyorlar 500-600 lira da para değil sigara alıyorsun 2 paket yola gidiyorsun geliyorsun bitiyor zaten adama diyorsun Ne koymuşuz ki ne verelim bu sefer sana düşman oluyor böyle bir Kaypak insanlar var karşılık bekliyorsan atmayacaksın güzel bir para koyar o zaman eyvallah 2-3K mesela o da ufak bir rakam da en kötü mesela
Reis inan burda çok gördüm o muhabbeti ama inan bana fuzili geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...