Bol şanslar dost
Yok isim vermek istemiyorum burada bazıları rol takip ediyorum mesela rol başarılı oluyor 200-300 atıyor mesela yarın öbür gün 500-600 lira koyduğun zaman hemen dm'den yazıyorlar 500-600 lira da para değil sigara alıyorsun 2 paket yola gidiyorsun geliyorsun bitiyor zaten adama diyorsun Ne koymuşuz ki ne verelim bu sefer sana düşman oluyor böyle bir Kaypak insanlar var karşılık bekliyorsan atmayacaksın güzel bir para koyar o zaman eyvallah 2-3K mesela o da ufak bir rakam da en kötü meselaBurda yapılan iyiliğin karşılığını aramam hiçde aramadım tek duam Allah gönlünüzce versin 🥰
İy verdiler 🤣@Deadlong bu karıları çok aradın mi![]()
Hahaahaaahahahha benim şansıma gelmiyor ben rolden çıkıyorum anasını satayım hilbeti çekeceğiz ya para lazım ya gelmiyor 😄İy verdiler 🤣
Bizim alintimizi görme zatenİy verdiler 🤣
Reis inan burda çok gördüm o muhabbeti ama inan bana fuzili geliyorYok isim vermek istemiyorum burada bazıları rol takip ediyorum mesela rol başarılı oluyor 200-300 atıyor mesela yarın öbür gün 500-600 lira koyduğun zaman hemen dm'den yazıyorlar 500-600 lira da para değil sigara alıyorsun 2 paket yola gidiyorsun geliyorsun bitiyor zaten adama diyorsun Ne koymuşuz ki ne verelim bu sefer sana düşman oluyor böyle bir Kaypak insanlar var karşılık bekliyorsan atmayacaksın güzel bir para koyar o zaman eyvallah 2-3K mesela o da ufak bir rakam da en kötü mesela
Onların hepsi boş Tenek yol GördüklerinReis inan burda çok gördüm o muhabbeti ama inan bana fuzili geliyor
Fazla takmamak gerek reis boşverOnların hepsi boş Tenek yol Gördüklerin