Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ / Kasa 5k Hedef —

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,967
4,978
113
Maşallah herkez burda 😇🙏

vurucu999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,839
6,801
113
Ya olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Herkese iyilik yapmamak lazım bu forumda hepinize bol şanslar

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,837
22,715
113
Ya olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Ayıp bole seyler paylasma

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,421
5,227
113
Abi yapmayın şunu gözünü seveyim ne gerek var bin tane mesaj geliyor arada görünmüyor belki kalp kırmayın sende haklısın bence buna gerek yok be kral

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,326
3,924
113
Dost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum ya