- 30,837
- 22,715
- 113
Max alan adama nasıl kırılıyorsunBol şanslar ama.etikete cevap yok kırıldım
Max alan adama nasıl kırılıyorsunBol şanslar ama.etikete cevap yok kırıldım
Hahahha umarım odur@nrvn1905 bu arkadas asiruh heralde 😀
Kurtlar sofrası bura belli olmaz kim vurduya gitmeyelimSıyrılır mıyız aradan hakanım ne diyorsun
bol şans
Herkese iyilik yapmamak lazım bu forumda hepinize bol şanslarYa olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Yanımda kal yanımda kalKal lütfen
Ayıp bole seyler paylasmaYa olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Abi yapmayın şunu gözünü seveyim ne gerek var bin tane mesaj geliyor arada görünmüyor belki kalp kırmayın sende haklısın bence buna gerek yok be kralYa olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Tebrikler ibanim sende vardır duye yazdım puhahanaNeye la gormedim
Haklısın kralHerkese iyilik yapmamak lazım bu forumda hepinize bol şanslar
Dost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum yaYa olum sen nasıl bir adamsın yazmiyim yazmiyim diyorum da ayıp yapıyorsun dm cevap atmiyorsun bir de konuda dmyi kapatmayi unutmuşuz diyorsun. Senden canını istemedik. Yok dost yazsan da olur cevap atmaya tenezzül etmiyorsun. Biz sana böyle mi yaptık zor zamaninda illa buraya mi yazalım Ekli dosyayı görüntüle 843209
Kardesım burda para kazanmanın yanında dusmanda alıyorsun 2 tane hayırlı olsunDost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum ya
Sende haklısınDost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum ya
RezillikDost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum ya
Bu saatten sonra bakma zaten blader birşey de istediğimiz yok artık bol şansDost hiç bir Dm ye bakmiyorum şuan 18 tane bekleyen Dm var nasıl adam oldunuz anlamıyorum ya
EvetKardesım burda para kazanmanın yanında dusmanda alıyorsun 2 tane hayırlı olsun
Loser konusunu hatırladık gece gece dostKurt kışı geçirir yediği ayazida unutur çünkü kurt alzaymir