- 23,881
- 22,256
- 113
Cekilis konusundan ki kupon muBugün 9 k gitti tek golden aq
Cekilis konusundan ki kupon muBugün 9 k gitti tek golden aq
Biz rolling başından beri buradayız. Kim vardı söyle de bilelimSiz de yokken 3 4 kişiydik 🤣🤣
Bu adam ne yapsın kaç saattir buradayız 🤣Ben 6 saattir konudayim susuyorum hala puaha
İlk roll kayıp olunca yoktunuz ama 🤣Biz rolling başından beri buradayız. Kim vardı söyle de bilelim
Sana kaç lazım dostMaksimum 6 kişiydik 12 oluruz şimdi 🤣
Başkan 34k mesaj nasıl yazdın yaBiz rolling başından beri buradayız. Kim vardı söyle de bilelim
Yazık olmuş Vala belki bu gelse tekrardan çıkışa geçerdinYok betordan happy days almıştım
Ekli dosyayı görüntüle 838900
Anladım teşekkürler hepsi seninİlk roll kayıp olunca yoktunuz ama 🤣
Çıkış mi onda para bitmez kiYazık olmuş Vala belki bu gelse tekrardan çıkışa geçerdin
KlavyeyleBaşkan 34k mesaj nasıl yazdın ya
Yazık olur gelmezseTüm kasa bi maçda. Gelirse de yatarsınız gelmezse de 🤷🤷
Sorma aq ya 12 ye kadar şansım vardı gece 12 den sonra şansım gitti papel hala 500 u geçmedi aqYazık olmuş Vala belki bu gelse tekrardan çıkışa geçerdin
7 yıldır buralardayız senin beğenin kadar bizim açtığımız konu var dostBaşkan 34k mesaj nasıl yazdın ya
O zaman hala şansın var dostSorma aq ya 12 ye kadar şansım vardı gece 12 den sonra şansım gitti papel hala 500 u geçmedi aq
Gönder o zaman patlatakTüm kasa bi maçda. Gelirse de yatarsınız gelmezse de 🤷🤷
Seni başka forumdan tanıyorum sanki eskiden orası baya heyecanlıydı7 yıldır buralardayız senin beğenin kadar bizim açtığımız konu var dost
Yok kanka bı para böyle pic olunca o paradan hiç bir zaman hayır gelmemiştirO zaman hala şansın var dost![]()