- 2,112
- 875
- 113
Goll
İyi teskilat kurmuşsunuz valla puahah birbirinize neden sürekli atiyorsunuz@murobaşkan 400 TL ödül attı zarda katladik 2 adım deneyelim. 2 rolcü seçeriz 1. @Metings1905
Ne dedim tam 80 de olduWonşşş
Napak sıneklere mı yedırekİyi teskilat kurmuşsunuz valla puahah birbirinize neden sürekli atiyorsunuz
Adam düşük bütçeyle az önce bana attı kaçtır dağıtıyoruz ona atmadık çok mu gordun adama bunu laİyi teskilat kurmuşsunuz valla puahah birbirinize neden sürekli atiyorsunuz
Bol bol şanslar dost@murobaşkan 400 TL ödül attı zarda katladik 2 adım deneyelim. 2 rolcü seçeriz 1. @Metings1905
Bol şans@murobaşkan 400 TL ödül attı zarda katladik 2 adım deneyelim. 2 rolcü seçeriz 1. @Metings1905
Bende seninle teşkilat olmak isterim erhanim ama anladigim kadarıyla ikimiz de bitik 😂İyi teskilat kurmuşsunuz valla puahah birbirinize neden sürekli atiyorsunuz
Ole deme ıyı geceler ddr gıder puahjaAdam düşük bütçeyle az önce bana attı kaçtır dağıtıyoruz ona atmadık çok mu gordun adama bunu la
Saygılar dost biz maraba adamız dost ayın onundan onuna para geçer elimizeOo paralı abim gelmiş hoş gelmiş 😂
Yok Erhan gergin adam değildirOle deme ıyı geceler ddr gıder puahja
Dost bence aralarında birbirlerine destek oluyorlarsa güzel düşünmüşler enazidan boşa gitmezİyi teskilat kurmuşsunuz valla puahah birbirinize neden sürekli atiyorsunuz
Biz son kurusumuzuda atıyoruz bazen ha attığımız para da odul parasi degil puaha at ona metin iyidirAdam düşük bütçeyle az önce bana attı kaçtır dağıtıyoruz ona atmadık çok mu gordun adama bunu la
Geceler çok karanlık artikOle deme ıyı geceler ddr gıder puahja
Fazla bişey kalmamış abi geldiği gibi gitmesin de canın sagolsun 😅Saygılar dost biz maraba adamız dost ayın onundan onuna para geçer elimize![]()
Evet değilim puahaYok Erhan gergin adam değildir