- 18,766
- 12,939
- 113
Hahhaha adamsın kankaLa eskisehirlilerin hepsi boyle suan eskisehirde yasiyorum 10 kisinin 8 tanesi beyinden sakat tamam sensin de susuyorlar
Hahhaha adamsın kankaLa eskisehirlilerin hepsi boyle suan eskisehirde yasiyorum 10 kisinin 8 tanesi beyinden sakat tamam sensin de susuyorlar
burak ıyı dılencılık yapsaydın sanada atardımaslanım eskısehırlılerın .... ye senLa eskisehirlilerin hepsi boyle suan eskisehirde yasiyorum 10 kisinin 8 tanesi beyinden sakat tamam sensin de susuyorlar
Eskisehirliler yesin benim Sivaslı ... mı anladin senburak ıyı dılencılık yapsaydın sanada atardımaslanım eskısehırlılerın .... ye sen
ddd babanız eskısehır.Hahhaha adamsın kankabirde kardeş takım olucaklar aq semte haber veriyorum Eskişehir'e savaş acicaz
![]()
Adam niye dilencilik yapsın lan gece gece sen harbi balimi içtin naptınburak ıyı dılencılık yapsaydın sanada atardımaslanım eskısehırlılerın .... ye sen
Babanız KASIMPAŞA ♥ddd babanız eskısehır.
yav cocuksunn sımdı sutunu ıcte uyu hadı bebegımEskisehirliler yesin benim Sivaslı ... mı anladin sen
obılıreskıden az yancılık yapmadı bana demı burak dddAdam niye dilencilik yapsın lan gece gece sen harbi balimi içtin naptın
Pekiyav cocuksunn sımdı sutunu ıcte uyu hadı bebegım
bı mesaj atmadıgın kaldı zaten ddUlan gorende para istedik sanacak![]()
Yancilik mi ? Yanciliktan kastin bol sans dilemekse yapmisimdir o kucuk eskisehirli beyninle neyi kast ettigini anlayamiyorum biraz aciklayici olobılıreskıden az yancılık yapmadı bana demı burak ddd
Ahahah ulan neyse tamam sensin hadi s.gbı mesaj atmadıgın kaldı zaten dd
Yalnız sen bu lafı dedin ya senin kim olduğunu biliyorum bak birdaha böyle genelleme yaparak konuşma sana tavsiyem anladın senEskisehirliler yesin benim Sivaslı ... mı anladin sen