Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Kartal Avrupa Defterini Kapattı

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta maçında Hollanda ekibi Ajax'a 2-1 mağlup oldu. Bu haftayı da puansız kapatan siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etme şansını da kaybetti.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında temsilcimiz Beşiktaş, Ajax’ı konuk etti. Beşiktaş Park’ta oynanan müsabaka, 2-1’lik Ajax üstünlüğüyle noktalandı.

Siyah-beyazlı ekip maçın 22. dakikasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Rachid Ghezzal, net bir vuruşla temsilcimizi üstünlüğe taşıdı ve ilk yarının skorunu tayin etti: 1-0.

İkinci yarıda oyuna giren Sebastien Haller, 54. dakikada Tadic’in pasında topu ağlara göndererek durumu eşitledi.

Yıldız forvet, bu golden 15 dakika sonra bir kez daha sahne alarak maçın sonucunu tayin etti: 1-2.

Son hafta maçları öncesinde puanı bulunmayan temsilcimiz Beşiktaş, Avrupa kupalarına veda etti.

Gruptan lider çıkmayı garantileyen Ajax ise Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk 5 maçını kazanan ilk Hollanda takımı olarak tarihe geçti.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Irfan Peljto, Senad Ibrisimbegovic, Davor Beljo (Bosna Hersek)

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Vida, Montero (Dk. 80 Necip Uysal), Umut Meraş, Mehmet Topal (Dk. 80 Hutchinson), Pjanic (Dk. 80 Salih Uçan), Ghezzal (Dk. 67 Batshuayi), Teixeira (Dk. 59 Can Bozdoğan), N'Koudou, Larin

Ajax: Onana, Mazraoui (Dk. 72 Timber), Schuurs (Dk. 77 Rensch), Martinez, Tagliafico (Dk. 77 Blind), Klaassen, Berghuis (Dk. 83 Taylor), Gravenberch, Neres, Tadic, Daramy (Dk. 46 Haller)

Goller: Dk. 22 Ghezzal (Penaltıdan) (Beşiktaş), Dk. 54 ve 69 Haller (Ajax)

Sarı kartlar: Dk. 85 Haller (Ajax), Dk. 88 Larin (Beşiktaş)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,074
58,219
113
Ben 2. Yariyi izledim bjk cok rezildi atlasbetde fdeebetim vardi bjk 1.0 cifte demistim sadece ondan yattim.gercekten 2. Yari rezildi sut bile cekemediler sanirim

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,572
7,283
113
1/2 deli orani vardi ya