- 1,022
- 860
- 113
axess kartım internet alışverişine kapalı. Bugün 5 defa kartınız alışverişe kapalıdır açmak için sms atın mesajı geldi birisi kartımdan işlem yapmaya mı çalışıyor acaba
Bi yerde otomatik odeme veya abonelik felan vardir dolandiricilikla ne alakası var kral 🤣ornek: youtube premium gibiaxess kartım internet alışverişine kapalı. Bugün 5 defa kartınız alışverişe kapalıdır açmak için sms atın mesajı geldi birisi kartımdan işlem yapmaya mı çalışıyor acaba
Bankanı ara nerden bilelim. Her ota boka da konu açılmaz kiaxess kartım internet alışverişine kapalı. Bugün 5 defa kartınız alışverişe kapalıdır açmak için sms atın mesajı geldi birisi kartımdan işlem yapmaya mı çalışıyor acaba
Bankanı ara nerden bilelim. Her ota boka da konu açılmaz ki
[/QUOTE
banka düşmüyor kimse keyfinden konu açmıyor ulaşsam zaten sormazdım
yok onları normal karttan yaparım hepBi yerde otomatik odeme veya abonelik felan vardir dolandiricilikla ne alakası var kral 🤣ornek: youtube premium gibi
Konu açarken sana mı soracaklar birader ?Bankanı ara nerden bilelim. Her ota boka da konu açılmaz ki
sadece sen değilsin hocamaxess kartım internet alışverişine kapalı. Bugün 5 defa kartınız alışverişe kapalıdır açmak için sms atın mesajı geldi birisi kartımdan işlem yapmaya mı çalışıyor acaba