- 5,897
- 4,100
- 113
Bende 0-2ken palace alır dedmİlk yari 2 veriyorum mac bi anda bu hale geliyor birakma zamani geldi heralde artik
Ekli dosyayı görüntüle 766602
Mac basi oynadim bide artik nasil oluyor nasi denk geliyor vallahi anlamiyorumBende 0-2ken palace alır dedm
Valla şike abi gerçekten kuponları takip ediyorlar müdahale ediyorlar talimat geliyorİlk yari 2 veriyorum mac bi anda bu hale geliyor birakma zamani geldi heralde artik
Ekli dosyayı görüntüle 766602
Buyuk takimlara oynamamak gerekiyor aslinda hata yapiyoruzValla benimde öyle oluyor gerçekten abi bıktım
aynen oyle mac 1.5 2.5 3.5 var iy var iy 1.5 iy 2.5 iy 3.5 olmus daha bu macta ne bekleniyorBu maça oynamayı korktum ama ekmek dağıttı ilk yarı var geldi İlk yarı diğer geldi daha ne gelsin. Dep atacağı belliydi aslında da City güven vermedi 3.5 üst bile geldi. Taraf oynanmaz maçlara artık sonlara geliyor hepsi için önemli maçlar
Mala anlatir gibi anlatim belki anlarsin bitmesi gerekmiyodu ama 2.0 one gecipte 3 dakikada 2 gol yemesi sasirtti bidaha anlatimmiİlk yarı 2 mi bitmesi gerekiyordu, keşke her verdiğimiz maç gelse![]()
Ben oynamadım ondan öyle oldu oynasam 1.1 maks çıkardı. Oynamadigim 15 maçta geldi çok büyük XXL kaçırdık çok büyük. Geçen hafta 1.lig Türkiye hepsi var oldu ordan 7 maç çin ligi Avusturya derken 15 maç oldu oynasak zengindik ama oynasak da gelmezdi ayda yılda bir denk gelir böyle şeyleraynen oyle mac 1.5 2.5 3.5 var iy var iy 1.5 iy 2.5 iy 3.5 olmus daha bu macta ne bekleniyor
Bende salağa anlatır gibi anlatıym kardeşim o ağzını topla ilk dağılmasın sonra herhangi yerde aslan, diyorum ki sen ilk yarı 2 oynadın diye 2-0 öne geçti diye rakip angut mu city dünya’nın en iyi top çeviren 2. Takımı neye şaşırıyon, böyle tanımadığın insanlara mala aptala anlatır gibi konuştuğunu sanma biri çıkar anlatır sana, anlamazsan da böyle anlayacağın tarzda cevap alırsın konuşma üslubunu düzelt sonra konu aç burda anguta bakMala anlatir gibi anlatim belki anlarsin bitmesi gerekmiyodu ama 2.0 one gecipte 3 dakikada 2 gol yemesi sasirtti bidaha anlatimmi
Klavye delikanlisi biyerde karsilassak buladar cumle kuramazdin emin ol siktrgt simdi burdan erkeklik yapmaBende salağa anlatır gibi anlatıym kardeşim o ağzını topla ilk dağılmasın sonra herhangi yerde aslan, diyorum ki sen ilk yarı 2 oynadın diye 2-0 öne geçti diye rakip angut mu city dünya’nın en iyi top çeviren 2. Takımı neye şaşırıyon, böyle tanımadığın insanlara mala aptala anlatır gibi konuştuğunu sanma biri çıkar anlatır sana, anlamazsan da böyle anlayacağın tarzda cevap alırsın konuşma üslubunu düzelt sonra konu aç burda anguta bak
Senin gibi erkek çok var aslan burda, kafana takma sen, siktir ol git şimdi gevşekKlavye delikanlisi biyerde karsilassak buladar cumle kuramazdin emin ol siktrgt simdi burdan erkeklik yapma
Buyuksun sen tamamSenin gibi erkek çok var aslan burda, kafana takma sen, siktir ol git şimdi gevşek