Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tek Maçtan Kayıp karaadam81 | Böyle Bişey Olamaz

akman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
414
140
43
Valla benimde öyle oluyor gerçekten abi bıktım

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
İlk yarı 2 mi bitmesi gerekiyordu, keşke her verdiğimiz maç gelse :)

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,618
1,602
113
Bu maça oynamayı korktum ama ekmek dağıttı ilk yarı var geldi İlk yarı diğer geldi daha ne gelsin. Dep atacağı belliydi aslında da City güven vermedi 3.5 üst bile geldi. Taraf oynanmaz maçlara artık sonlara geliyor hepsi için önemli maçlar

brfdrmz

Tek Golden Yatan Adam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,021
1,912
113
Bu maça oynamayı korktum ama ekmek dağıttı ilk yarı var geldi İlk yarı diğer geldi daha ne gelsin. Dep atacağı belliydi aslında da City güven vermedi 3.5 üst bile geldi. Taraf oynanmaz maçlara artık sonlara geliyor hepsi için önemli maçlar
aynen oyle mac 1.5 2.5 3.5 var iy var iy 1.5 iy 2.5 iy 3.5 olmus daha bu macta ne bekleniyor

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,618
1,602
113
aynen oyle mac 1.5 2.5 3.5 var iy var iy 1.5 iy 2.5 iy 3.5 olmus daha bu macta ne bekleniyor
Ben oynamadım ondan öyle oldu oynasam 1.1 maks çıkardı. Oynamadigim 15 maçta geldi çok büyük XXL kaçırdık çok büyük. Geçen hafta 1.lig Türkiye hepsi var oldu ordan 7 maç çin ligi Avusturya derken 15 maç oldu oynasak zengindik ama oynasak da gelmezdi ayda yılda bir denk gelir böyle şeyler

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Mala anlatir gibi anlatim belki anlarsin bitmesi gerekmiyodu ama 2.0 one gecipte 3 dakikada 2 gol yemesi sasirtti bidaha anlatimmi
Bende salağa anlatır gibi anlatıym kardeşim o ağzını topla ilk dağılmasın sonra herhangi yerde aslan, diyorum ki sen ilk yarı 2 oynadın diye 2-0 öne geçti diye rakip angut mu city dünya’nın en iyi top çeviren 2. Takımı neye şaşırıyon, böyle tanımadığın insanlara mala aptala anlatır gibi konuştuğunu sanma biri çıkar anlatır sana, anlamazsan da böyle anlayacağın tarzda cevap alırsın konuşma üslubunu düzelt sonra konu aç burda anguta bak

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,100
113
Bende salağa anlatır gibi anlatıym kardeşim o ağzını topla ilk dağılmasın sonra herhangi yerde aslan, diyorum ki sen ilk yarı 2 oynadın diye 2-0 öne geçti diye rakip angut mu city dünya’nın en iyi top çeviren 2. Takımı neye şaşırıyon, böyle tanımadığın insanlara mala aptala anlatır gibi konuştuğunu sanma biri çıkar anlatır sana, anlamazsan da böyle anlayacağın tarzda cevap alırsın konuşma üslubunu düzelt sonra konu aç burda anguta bak
Klavye delikanlisi biyerde karsilassak buladar cumle kuramazdin emin ol siktrgt simdi burdan erkeklik yapma

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,821
113
Ben de ilk yarı 1 oynamıştım. Dk 47de attılar. Asıl şike burda bu kadar da olmaz