- 43,424
- 7,839
- 113
Atış
Hakkında şikayet var dostSon 14
Attır Ahmedim
İyiyim fero baba durumlar vasat bu aralar.Hakkında şikayet var dostiyimisin ?
Diğer dostumuz yapacak kardo. Listeci değiliz, dağıtımcı değiliz valla en güzeli.Kral sen 7 kişi alsana tek kişi olmaz o iş
MolaAttır Ahmedim
Kesene bereketBeyler listeyi ben yapmiyorum alınma gücenme olmasın zaten asıl dağıtım da değildir öylesine ara dağıtım yapıyoruz maksat eğlenelim rol yaptıralım daha fazla insana ulaşalım rol için para atıyoruz açan var açmayan var canınız sağolsun herkes kendi vicdanından sorulur bol şanslar herkese elimizden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyoruz tüm mesajları okuyamıyorum gerçekten arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar konudaki arkadaşlar ortak karar veriyor saygı gösterip göstermemek size kalmış devam hedef 500k 😀
Gönlüne sağlık kesene bereket dost umarım hedefe ulasirsinBeyler listeyi ben yapmiyorum alınma gücenme olmasın zaten asıl dağıtım da değildir öylesine ara dağıtım yapıyoruz maksat eğlenelim rol yaptıralım daha fazla insana ulaşalım rol için para atıyoruz açan var açmayan var canınız sağolsun herkes kendi vicdanından sorulur bol şanslar herkese elimizden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyoruz tüm mesajları okuyamıyorum gerçekten arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar konudaki arkadaşlar ortak karar veriyor saygı gösterip göstermemek size kalmış devam hedef 500k 😀
Aslan abim iyi gecelerİyi geceler süper Mario![]()
La sino biz nerdeyizzzz@Kara4733 king rolll liste
@fearjr1992 senle birlikte 15 kisi
@ahmetc10 @Lazistan08 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy @ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @wasil @Burakyesil7 @Golcümetin @Marley15 @Metings1905 @Calypso13
durmak yok kral hedef belli niyet belli devamBeyler listeyi ben yapmiyorum alınma gücenme olmasın zaten asıl dağıtım da değildir öylesine ara dağıtım yapıyoruz maksat eğlenelim rol yaptıralım daha fazla insana ulaşalım rol için para atıyoruz açan var açmayan var canınız sağolsun herkes kendi vicdanından sorulur bol şanslar herkese elimizden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyoruz tüm mesajları okuyamıyorum gerçekten arkadaşlar yardımcı oluyor sağolsunlar konudaki arkadaşlar ortak karar veriyor saygı gösterip göstermemek size kalmış devam hedef 500k 😀