- 3,380
- 909
- 113
94 0.53 mucize lazım
O yanlış galiba94 0.53 mucize lazım
00.26 oldu dost bitti biticek maç birazdanO yanlış galiba
@Enişte adamdır hayatta inanmam ıslak imzalı kağıt bile getirseniz inandıramazsınız lekelemeyin eniştemibu şahıs borç alır geri vermez ödül attım ya der borca karşılık.
dikkat edin arkadaşlar üçkağıtçının tekidir.
Haaa , pardon bende enişteme dedin sandımda o zaman bilemem@Enişte ye demedik zaten konu sahibine ithaf ettik
Yarın başkanla konuşalım uygunsa kansıza roll banı atsınlar herkesi kandırıp gevşek gevşek roll açmasın kaç oldu görüyoruz@Enişte adamdır hayatta inanmam ıslak imzalı kağıt bile getirseniz inandıramazsınız lekelemeyin eniştemi
Mantıklı bu konuyu bı masaya yatiralimYarın başkanla konuşalım uygunsa kansıza roll banı atsınlar herkesi kandırıp gevşek gevşek roll açmasın kaç oldu görüyoruz
Eniştem adam foruma sert giriş yaptı bir kaç kişiye ödül attı ondan sonra hep bana gel bana demeye başladı işler sarpa sarıyor.Yarın başkanla konuşalım uygunsa kansıza roll banı atsınlar herkesi kandırıp gevşek gevşek roll açmasın kaç oldu görüyoruz
@Enişte iyidir ondan sıkıntı çıktığını görmedim şuana kadarHaaa , pardon bende enişteme dedin sandımda o zaman bilemem
Bi 500 borç Verde yatıracak masaya kadar okuttuk masa alalımMantıklı bu konuyu bı masaya yatiralim
Eniştemde sıkıntı olmaz olursada bilerek yapmıştır keyfi öyle istemiştir 😂@Enişte iyidir ondan sıkıntı çıktığını görmedim şuana kadar
@Başkan ısmarlar onuBi 500 borç Verde yatıracak masaya kadar okuttuk masa alalım