- 9,790
- 4,329
- 113
çokta fifi mkEniştemde sıkıntı olmaz olursada bilerek yapmıştır keyfi öyle istemiştir 😂
çokta fifi mkEniştemde sıkıntı olmaz olursada bilerek yapmıştır keyfi öyle istemiştir 😂
İmalı konuşma dolandırdıysak seni söyle hatırlayalım çok kişi geçti elimden kansız gibi sayısını unuttumEniştemde sıkıntı olmaz olursada bilerek yapmıştır keyfi öyle istemiştir 😂
Yok yok senden alalım pazartesi söz@Başkan ısmarlar onu
Bana bağırma kötü birşey demedim 😂İmalı konuşma dolandırdıysak seni söyle hatırlayalım çok kişi geçti elimden kansız gibi sayısını unuttum
Herkes banlanır da başkan bağımlı kumarbaz değil yoksa ne kelleler giderdi bu forumdaAga bu adamdan korkulur @Enişte ben kaçtım gözlerinden öperim seni sende kaçsan iyi edersin , ama şunu bilmiyorlar forumda senin malum Organ 250 kilo geliyor ban falan attıracaklarını sanıyorlar 😆😆
Para kaybettikçe girer yargı dağıtırdı diyorsun ha valla yapardi şahsen ben başkan olsam günde 100 kişiyi banlarim 😂😂Herkes banlanır da başkan bağımlı kumarbaz değil yoksa ne kelleler giderdi bu forumda
Önceden yapıyordu baktı üye kalmadı kumarı bıraktı 😂😂 saygılar başkanımPara kaybettikçe girer yargı dağıtırdı diyorsun ha valla yapardi şahsen ben başkan olsam günde 100 kişiyi banlarim 😂😂