http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,550
5,996
113
Bilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değil
Bende bilmiyorum umurumda da değil valla kanka açık konuşayım:)

AzraeL

Ölmek Üzere Az Kaldı...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,625
5,907
113
Arkadaş birine şans parası atarız olmuyor diğeri kırılıyor güceniyor atmazsak vicdan el vermiyor bu forumdan uzaklaşma vakti geldi herkese de ulaşamayız ki ben anlamadığım nokta bile kalmamış yazık bize valla

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,587
7,327
113
Bu forumda para kimdeyse o dosttur
Para kimsede yoksa en büyük düşmandır.
Sen hiç kocaman adamların birbirine ana bacı yapıpta ertesi gün roll konusunda bol şans gelirse benide gör dediğini gördün mü?
Ben gördüm
Bu forumda herşey mümkün bak ben şimdi birine küfür ediyim denemesi bedava sonra rolling açıp gelirse bu kişiye 1000₺ diye onu etiket ediyim , bana direk inşallah bol şans kral bekliyorum diye ilk yorumu o yapar
Seçmece kampı burası
biz buna kisacasi paranin köpeği diyoruz bu insanlara ben bu forumda en cok gruplaşma ve kemik kadrolaşmaya ayar oluyorum ayni adama gunde 20 kez sans atamazsin birader

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
654
113
Bilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değil
Sen hiç roll yapıyor musun dostum?

berkekyzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
106
43
nereye gitsem kavga cıkıyor beyler bi konuya neden odaklanmıyoruz :d

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
654
113
Arkadaş birine şans parası atarız olmuyor diğeri kırılıyor güceniyor atmazsak vicdan el vermiyor bu forumdan uzaklaşma vakti geldi herkese de ulaşamayız ki ben anlamadığım nokta bile kalmamış yazık bize valla
Dostum cevap verme olsun bitsin forumu bırakmana gerek yok

AzraeL

Ölmek Üzere Az Kaldı...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,625
5,907
113
Birine para atarız ki roll açsın başkalarına faydası oldun kötü yapıyoruz demek bundan sonra bu kötülüğü de yapmayız olur biter

berkekyzz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
454
106
43
maalesef kumarbazız hepimiz para olunca konu irademizi duygularımızı tutamıyoruz olabilir böyle şeyler kumarın tabiatında var :d

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,651
11,696
113
Biriyle iki muhabbet ediyoruz. O onun dostu çıkıyor dostunun düşmanı oluyor. Düşmanın kankasi geliyor. Bu nedir ya lanet olsun. Soğudum forumdan

haylan06

🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,301
9,359
113
biz buna kisacasi paranin köpeği diyoruz bu insanlara ben bu forumda en cok gruplaşma ve kemik kadrolaşmaya ayar oluyorum ayni adama gunde 20 kez sans atamazsin birader
Herkes kendine yakışanı yapar dost para dün vardı bugün yok , gruplaşma yapanda kendisi bilir ben foruma sadece sohbete giriyorum kimsenin parasında şansında gözüm yok , ama yakışmıyor çoğu kişi 30 yaş üstü insanlar şöyle bir bakıyorum babam anlatır 30 yaşında şöyleydim diye annemde aynen doğru deli gibi çalışıp size bakardı der , bide şimdiki insanlara bakıyorum sabah akşam 100₺ için birilerine köpeklik yapıyorlar yazık aga yazık

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,114
28,985
113
Banada banada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...