bol şans dostumSponsor @AzraeL
Dost zaten yok düşman da konudan eksik olmaz buyrun
bol şans hocamSponsor @AzraeL
bol şans sponsorunada tebrikler. kazanacaklarada tebrikler iyi geceelrSponsor @AzraeL
Çete yok bizde dost yalvardım da attı yarın vericem dedim@AzraeL Kansiza sponsor olur. Azraelin dostları farklı, kansızin tayfası farklı. Ulan bu forumda ne dönüyor. Kim kimin dostu düşmanı profiline yazsin da bilelim. Ona göre yolumuzu çizelim. Forumdaki çete sayısı ülkedeki çete sayısını geçti bu nedir arkadaş
Seni kırmışlarÇete yok bizde dost yalvardım da attı yarın vericem dedim
Kalemimizi kirdilarSeni kırmışlar
Yaparlar , yaparız insanogluyuzKalemimizi kirdilar
Sen git babani kandır. Var bi fırıldak bu işte.Çete yok bizde dost yalvardım da attı yarın vericem dedim
Babamı niye kandiriyim Mq Dm mi atak illa bı ton yalvardık karnımiz aç dedikSen git babani kandır. Var bi fırıldak bu işte.
Bilmediğin konularda yorum yapıyorsun dahilin yoksa yorumun da olmamalıSen git babani kandır. Var bi fırıldak bu işte.
bana cvp bile vermemisti gunduz neyse başkasi olsa tavir alirdimda ona serbest kıyamiyorum vicdanimi skim iyi gecelerÇete yok bizde dost yalvardım da attı yarın vericem dedim
Bu forumda para kimdeyse o dosttur@AzraeL Kansiza sponsor olur. Azraelin dostları farklı, kansızin tayfası farklı. Ulan bu forumda ne dönüyor. Kim kimin dostu düşmanı profiline yazsin da bilelim. Ona göre yolumuzu çizelim. Forumdaki çete sayısı ülkedeki çete sayısını geçti bu nedir arkadaş
Valla ben bildim bileli sponsorla aram iyi hiç kavga etmedik onun tayfası varmis kim var bilmem benim ki şahsiBu forumda para kimdeyse o dosttur
Para kimsede yoksa en büyük düşmandır.
Sen hiç kocaman adamların birbirine ana bacı yapıpta ertesi gün roll konusunda bol şans gelirse benide gör dediğini gördün mü?
Ben gördüm
Bu forumda herşey mümkün bak ben şimdi birine küfür ediyim denemesi bedava sonra rolling açıp gelirse bu kişiye 1000₺ diye onu etiket ediyim , bana direk inşallah bol şans kral bekliyorum diye ilk yorumu o yapar
Seçmece kampı burası
Ona karışmam benbana cvp bile vermemisti gunduz neyse başkasi olsa tavir alirdimda ona serbest kıyamiyorum vicdanimi skim iyi geceler
Bilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değilBilmediğin konularda yorum yapıyorsun dahilin yoksa yorumun da olmamalı
Benim düşmanım yok dost beni sevmeyenler var sadece bu kadarBilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değil