http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,595
11,643
113
@AzraeL Kansiza sponsor olur. Azraelin dostları farklı, kansızin tayfası farklı. Ulan bu forumda ne dönüyor. Kim kimin dostu düşmanı profiline yazsin da bilelim. Ona göre yolumuzu çizelim. Forumdaki çete sayısı ülkedeki çete sayısını geçti bu nedir arkadaş

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,155
4,707
113
@AzraeL Kansiza sponsor olur. Azraelin dostları farklı, kansızin tayfası farklı. Ulan bu forumda ne dönüyor. Kim kimin dostu düşmanı profiline yazsin da bilelim. Ona göre yolumuzu çizelim. Forumdaki çete sayısı ülkedeki çete sayısını geçti bu nedir arkadaş
Çete yok bizde dost yalvardım da attı yarın vericem dedim

haylan06

🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,301
9,358
113
Bu forumda para kimdeyse o dosttur
Para kimsede yoksa en büyük düşmandır.
Sen hiç kocaman adamların birbirine ana bacı yapıpta ertesi gün roll konusunda bol şans gelirse benide gör dediğini gördün mü?
Ben gördüm
Bu forumda herşey mümkün bak ben şimdi birine küfür ediyim denemesi bedava sonra rolling açıp gelirse bu kişiye 1000₺ diye onu etiket ediyim , bana direk inşallah bol şans kral bekliyorum diye ilk yorumu o yapar
Seçmece kampı burası

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,155
4,707
113
Bu forumda para kimdeyse o dosttur
Para kimsede yoksa en büyük düşmandır.
Sen hiç kocaman adamların birbirine ana bacı yapıpta ertesi gün roll konusunda bol şans gelirse benide gör dediğini gördün mü?
Ben gördüm
Bu forumda herşey mümkün bak ben şimdi birine küfür ediyim denemesi bedava sonra rolling açıp gelirse bu kişiye 1000₺ diye onu etiket ediyim , bana direk inşallah bol şans kral bekliyorum diye ilk yorumu o yapar
Seçmece kampı burası
Valla ben bildim bileli sponsorla aram iyi hiç kavga etmedik onun tayfası varmis kim var bilmem benim ki şahsi

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,155
4,707
113
Bı freebet ekleyemediler yav

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,595
11,643
113
Bilmediğin konularda yorum yapıyorsun dahilin yoksa yorumun da olmamalı
Bilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değil

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,155
4,707
113
Bilmediğim için söylüyorum aydınlatın beni arkadaş herkes karnından konuşuyor. Bana sor ben anlatayım benim hakkinda merak ettigin ne varsa. Kimin kiminle dost düşman olduğu belli değil
Benim düşmanım yok dost beni sevmeyenler var sadece bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...