- 1,142
- 654
- 113
Uyumicaksan özelden papel yazda ufak bi miktar roll için atıyım uyku kaçtı takip ederiz
Uyumicaksan özelden papel yazda ufak bi miktar roll için atıyım uyku kaçtı takip ederiz
Adam soru sormus teklıf nerde acarmısn dememıs acıyormsun demıs puahahamk birkerede bana teklif edin ne oluyor bu forumdakilere yav aha simdi kapatiyorum sekmeyi dahada gelmem
Sen ona rolling de 256 gün uyursa şerefsizim 😆😆Uyumicaksan özelden papel yazda ufak bi miktar roll için atıyım uyku kaçtı takip ederiz
AttımUyumicaksan özelden papel yazda ufak bi miktar roll için atıyım uyku kaçtı takip ederiz
Sen beni jojo muhabbetinde dolandırıcı yerine koydun resmen dost yada ysnlış hatırlıyo olabilirim sabah oldu kada gidik 😁amk birkerede bana teklif edin ne oluyor bu forumdakilere yav aha simdi kapatiyorum sekmeyi dahada gelmem
. ihAdam soru sormus teklıf nerde acarmısn dememıs acıyormsun demıs puahah
Aynen oydu bende vardım kızmıstım onaSen beni jojo muhabbetinde dolandırıcı yerine koydun resmen dost yada ysnlış hatırlıyo olabilirim sabah oldu kada gidik 😁
merakla bekliyoruzKuponu paylassam neler olacak
ulen metin farkli birseymi yaptiki 😂 neyse ben makara yapiyorum kimseden birsey istemez ben yolumu bulurum elbet sansim dönerSen beni jojo muhabbetinde dolandırıcı yerine koydun resmen dost yada ysnlış hatırlıyo olabilirim sabah oldu kada gidik 😁
O gün biz dostun yanındaydık şimdi o bizim yanımızda mı metinimAynen oydu bende vardım kızmıstım ona
Kanka dur benım roll yatarsa bana atarsın acele etme@Proletarya la IBAN at IBAN siktiret kimseyle yüz göz olma son param var atıyım onuda sana rol aç
Son param yazmasan son paran olduğuna inanırdım@Proletarya la IBAN at IBAN siktiret kimseyle yüz göz olma son param var atıyım onuda sana rol aç
Sana Gök gürültülü sağnak yağış olsun bir damla su gelmesin diye şemsiye fabrikasını satın alırım 😂😂 ☔ ☂ ☂Kanka dur benım roll yatarsa bana atarsın acele etme
Battım vallahiSon param yazmasan son paran olduğuna inanırdım
lannn tam tersi deelmiydi neyse ekmegine mani olmayimAynen oydu bende vardım kızmıstım ona
Yok bendim o kanka güvenemedim sana dedimSen beni jojo muhabbetinde dolandırıcı yerine koydun resmen dost yada ysnlış hatırlıyo olabilirim sabah oldu kada gidik 😁
Ulan heryerdesin bu gece akiyonAynen oydu bende vardım kızmıstım ona
Sayemde aldın rolu koftehor hanı cıkıyordun forumdanlannn tam tersi deelmiydi neyse ekmegine mani olmayim