Gözün aydın almış lakersMeraba bolsans takıpteyım
Ilk 6 ya gıreceklerGözün aydın almış lakers
Kanka para yoktu öyle güzel kupon çıkarayım dedimOlum 12 saat önceden NBA ya kupon mu yapılır
Kasa az bro ne edek 500 yollada dört maça indirelim@JustWatch maclar guzel secim ama cok mac yazmadin mi
Reaves ve russel efsane oynadı amaIlk 6 ya gırecekler
Reaves cok bankoydu basket faul almayı ıyı bılıyo gelısmısReaves ve russel efsane oynadı ama
500 çok olur 1000 gondereyim kankaKasa az bro ne edek 500 yollada dört maça indirelim
bol şans
@Enişte ile bizim vicdanımız kabul etmez dost seni düşünüyoruz500 çok olur 1000 gondereyim kanka
Enisteyle kendi derdimize düştük dost baya borç var sahaya çıkta biz kaleyi tutariz3 4 gun sonra sahalarda olacam .parasizliktan cumartesi pazar da calisiyorum cay dağıtıyorum. @Enişte hic sormuyo ne var ne yok diye
Sahaya çıkıp donsuz kalmakta var . Hic borcum yoktu durduk yere bussuru kisiye borclandik.parayi alirken dolandirdim ,annediyordum bi baktim telefonla ariyorlarEnisteyle kendi derdimize düştük dost baya borç var sahaya çıkta biz kaleyi tutariz
Alışırsın canım alışırsınSahaya çıkıp donsuz kalmakta var . Hic borcum yoktu durduk yere bussuru kisiye borclandik.parayi alirken dolandirdim ,annediyordum bi baktim telefonla ariyorlar