Okumuş halimiz buysa okumasak demek ki ahmoyla ayni şantiye de çalışaczaga sen zor liglerde iyi biliyosun. Arjantin ligi falan. ben üst'cüyüm. varsa yoksa belçika, hollanda, avusturya, mls. senin gibi zor ligleri okuyamıyorum ne yalan olsun
Okumuş halimiz buysa okumasak demek ki ahmoyla ayni şantiye de çalışaczaga sen zor liglerde iyi biliyosun. Arjantin ligi falan. ben üst'cüyüm. varsa yoksa belçika, hollanda, avusturya, mls. senin gibi zor ligleri okuyamıyorum ne yalan olsun
aga ben bu ara çalışmıyorum para pul yok. ama foruma girince gördüm ki her zaman kendin oynamıcaksın. sponsorluk meselesi aklıma yatıyor. çok güzel bi etkinlik planım var, işe bi başlayım forumda müsaade ederlerse güzel bi etkinlik yapıcamAteşle 5 bin gosterelim 20 katını
oly wonoly 136
@JustWatch ne dedim ben sana136 dedim 136 da kalsın
Başlasan nolcak burda 7-24 olan adamların yüzde 80i maaşı 3 gün görüyor en fazlaaga ben bu ara çalışmıyorum para pul yok. ama foruma girince gördüm ki her zaman kendin oynamıcaksın. sponsorluk meselesi aklıma yatıyor. çok güzel bi etkinlik planım var, işe bi başlayım forumda müsaade ederlerse güzel bi etkinlik yapıcam
Sagol brobol şanslar
orası öyle. burada herkes aynı yolun yolcusuBaşlasan nolcak burda 7-24 olan adamların yüzde 80i maaşı 3 gün görüyor en fazla
Ne dedin@JustWatch ne dedim ben sana
aga oly'yi milimi milimine ayarlamışsın. inşallah Fenerbahçe maçını da aynı ayarla yapmışsındırSagol bro
Yoo ne tatmini bu sahtekar i.ne bile kazaniyo biz bı turlu vuramadik diyom benorası öyle. burada herkes aynı yolun yolcusukazananları görünce ruhen tatmin yaşıyoruz ama buranın artısı bu
136 dedim 136 kalsın dedimNe dedin
Makbulu o enişte sana mukafat ahirete kaldiHelal olsun ahmo Birkere Sponsorumuz Novasky Yazmadın Olsun Biz Hayırı Sesiz Yapanlardanız Dimi enişte![]()
düzelicez be enişte inşallah. şu olaylar bi bitsinYoo ne tatmini bu sahtekar i.ne bile kazaniyo biz bı turlu vuramadik diyom ben
Kaldimi peki136 dedim 136 kalsın dedim
Helal olsun enıste Bukadar Gunahın içinde Öbür taraftan birşey Beklıyen Adam zaten cennetliktirMakbulu o enişte sana mukafat ahirete kaldi
Senin parani kumara vermeyiz dost hayir islerinde kullandikHelal olsun ahmo Birkere Sponsorumuz Novasky Yazmadın Olsun Biz Hayırı Sesiz Yapanlardanız Dimi enişte![]()
Ahmoya bak maaşı alana kadar yeni bir hayat cizmis kendine 2 ay sonra yaka paça atarlar şantiyeden deHelal olsun enıste Bukadar Gunahın içinde Öbür taraftan birşey Beklıyen Adam zaten cennetliktir
Bizde diyoz Neden işimiz Rast gitmiyor Dost TesekurlerSenin parani kumara vermeyiz dost hayir islerinde kullandik