- 64,207
- 29,675
- 113
Benziyor ama bana dm yokmu diyip duruyor her konuda :\Erdalbakkalımsı gibisin . Umarım herkese rollinglerden sonra dm den yazmıyorsundur dost
Benziyor ama bana dm yokmu diyip duruyor her konuda :\Erdalbakkalımsı gibisin . Umarım herkese rollinglerden sonra dm den yazmıyorsundur dost
Afiyet olsun dostum : ))Her türlü dolandırıcılık yapılır kardo kesene bereket. Dostlar dm atın
Kesene bereket reis@Marley15 dostum sana 300 aticam konu içindeki Savaş ve impossible dostlara 75 er ativer kalan sende ok?
Afiyet olsun reisKesene bereket reis
Kim agaBob sende bana payfix yaz özelden dostum özel mesajlar silinmiş
Eyv dost sagolasinTebrikler daim olsun
Erdalbakkal kurnaz ,sinsi adamdı bundan olmaz erdalbakkal. @JayJayOkocha rolling benim değil diyorum inandıramıyorumBenziyor ama bana dm yokmu diyip duruyor her konuda :\
Benimde hakkım var o zaman aw bol şans yazdımErdalbakkal kurnaz ,sinsi adamdı bundan olmaz erdalbakkal. @JayJayOkocha rolling benim değil diyorum inandıramıyorum
Bi ben kalıyom bırakmatın beni ☹☹Erdalbakkal kurnaz ,sinsi adamdı bundan olmaz erdalbakkal. @JayJayOkocha rolling benim değil diyorum inandıramıyorum
La yapma şöyle şeyler üzülürüm ben awBi ben kalıyom bırakmatın beni ☹☹
Yeminle ciddi ciddi ben de üzüldümLa yapma şöyle şeyler üzülürüm ben aw
Yettim hemen abi@savaskurt dm atar mısıniz acaba 😀
Yolunda a.ş@savaskurt dm atar mısıniz acaba 😀
Hayırlı sabahlarBeyler emeğinize sağlık akşam görüşmek üzere Iyi sabahlar cümleten