- 64,620
- 29,960
- 113
Az biraz susunda yine fırça yemeyelim birilerinden muhabbet kısıtlı :\
Yeni hesap açıp Essela diyerek bir konuya giriş yapsam direkt tanırlar wkNe fenomeni beğ
Yanlış anlaşılmasın ama muhabbete karışacak kişiye dalganın fotosunu salarım.Az biraz susunda yine fırça yemeyelim birilerinden muhabbet kısıtlı :\
2 lira kar verıyor 2.96 oran yeterAz basmışsın. Sana yakıştıramadım.
Keşke bende futbolcu olsaydımEkli dosyayı görüntüle 321385
@JayJayOkocha ilk yarı gol atar oynadı diye General Caballero halı sahadan oğlan getirmiş. aslanlarım benim. masraftan kaçmamışlar senin için aga.
aga geç kalmış sayılır mısın_?Keşke bende futbolcu olsaydım![]()
Fenomenler iyi ekmek yiyo bize daha rol yaptıran bile yok aw napim böyle fenomenligiYeni hesap açıp Essela diyerek bir konuya giriş yapsam direkt tanırlar wk![]()
200 liramızı mı ? bizim liramız2 lira kar verıyor 2.96 oran yeter
Baska sitede 2.75ti hemen araştırdık 200 liramızı bırakmadık
Halı sahada 3. çalımdan sonra nefes al ver sistemi manuele geçiyoraga geç kalmış sayılır mısın_?
Adam daha yeni toparladı Bi dur hele gel başkalarını dolandıralım :\200 liramızı mı ? bizim liramızçok teşekkür ederim abi
![]()
İsmini değiştirmeyecektin. Sana yaramadıFenomenler iyi ekmek yiyo bize daha rol yaptıran bile yok aw napim böyle fenomenligi
Böyle daha iyi ayağa kalkınca faydası olcakİsmini değiştirmeyecektin. Sana yaramadı![]()
ŞŞŞŞ sessiz ol izimizi belli etmemeliyizAdam daha yeni toparladı Bi dur hele gel başkalarını dolandıralım :\
Silly şapşal demek wk en azından nurcan daha iyiydi bi gideri vardı wkBöyle daha iyi ayağa kalkınca faydası olcak
Silly mi yazıyor orda awSilly şapşal demek wk en azından nurcan daha iyiydi bi gideri vardı wk![]()