- 12,004
- 11,617
- 113
Gizli sponsor dediğiniz kişinin o olacağını sanmıyorum ama parayı ezmiş dediğiniz kişi odur. Niye inkar edeyimSanmıyorum ne lan olmus @Barrios az delıkanlı ıse ınkar etmez nokta
Gizli sponsor dediğiniz kişinin o olacağını sanmıyorum ama parayı ezmiş dediğiniz kişi odur. Niye inkar edeyimSanmıyorum ne lan olmus @Barrios az delıkanlı ıse ınkar etmez nokta
@Barrios dostum günaydınGizli sponsor dediğiniz kişinin o olacağını sanmıyorum ama parayı ezmiş dediğiniz kişi odur. Niye inkar edeyim
Günaydın dostum
Oymus kanka sınan sonra dedıkı telafı etmıs 2 3 k gerı vermısGizli sponsor dediğiniz kişinin o olacağını sanmıyorum ama parayı ezmiş dediğiniz kişi odur. Niye inkar edeyim
Bana mı vermiş dediğiniz kişi Hayro değil miOymus kanka sınan sonra dedıkı telafı etmıs 2 3 k gerı vermıs
Ağa aramızda kendisiyle 2.5 k mevzusu oldu doğrudur lakin ben hiç bir ortamda Hayro paramı ezdi demedim. Site paraya çöktü gecmedii hesaba dedim. Kendisi ile aramızda dünya kadar alışveriş oldu ben öyle bir şeye tenezzül edeceğine ihtimal vermedihim için konuyu o an kapattım. Sizde kapatın rica ediyorumOymus kanka sınan sonra dedıkı telafı etmıs 2 3 k gerı vermıs
Avukat sınanBana mı vermiş dediğiniz kişi Hayro değil mi
@Hayroo la yenı nıckı o bebenınO çocuğun dağıttığı paraları burda kimse dagitmamistir ama oynadığı miktarlar sıkıntıydi çok yüksek oynuyordu yüksek miktarları kaybetmenin psikolojisi başka insana herşeyi yaptırır aq
Doğru Ağa site zaten diyor yatırım başka yere geçmiş diye ne diyecek başka . Lakin ben buna tenezzül edeceğini sanmıyorum aramızda çok daha büyük paralar döndü öyle olsa adam derdi yani böyle bir sorun oldu yada lazım oldu kullandım diye. Neyse çok önemli değil biz kendisiyle anında kapatmıştık bu konuyuAvukat sınan
Kıme?Bol şans
Takip ettim yazablirsin kanka@Barrios knka dm
Kanka dm hahahahahTakip ettim yazablirsin kanka