- 7,085
- 4,218
- 113
Bol şans dostÖğleden nedense hiç yapmadigim birşey sindi içime.Yokluktan oynayamiyorum.Bari paylaşayım dedim.Belki ufaktan denemek isteyen olabilir.
Sponsor kabul edilir.Ekli dosyayı görüntüle 268978☺🙏
Oynayamadık ama sağol dostBol şans dost
O zaman ins tutmaz tost
Bugunku Muhteşem kuponumu görmedin galiba toztdost fotodaki sağlam büyücüdür dikkatli ol
ben kupona kupon demem dost ıcınde benım macım olmayınca yapallım bı 4lu 2 sen 2 ben bas 100 lıra fotodakı hocaya gıdıp actıralım sansımızı artıkBugunku Muhteşem kuponumu görmedin galiba tozt
Sen 2 mac yaz ben simdi bi 50 basim toztben kupona kupon demem dost ıcınde benım macım olmayınca yapallım bı 4lu 2 sen 2 ben bas 100 lıra fotodakı hocaya gıdıp actıralım sansımızı artık
akıllı adamsın dost oynarken bıle kazanıyon 50 lırayı koydun cebıneSen 2 mac yaz ben simdi bi 50 basim tozt
Bol şanslar değmez üzülmeye mutluluktan uçsak sinek ilacı sıkarlar bizim gibilereÖğleden nedense hiç yapmadigim birşey sindi içime.Yokluktan oynayamiyorum.Bari paylaşayım dedim.Belki ufaktan denemek isteyen olabilir.
Sponsor kabul edilir.Ekli dosyayı görüntüle 268978☺🙏
İlk yari 1.5 ust oynayalim2side ilk yarı kg olur 3300 bas 80k yı koy cebıne bıtsın bu ıskence artık
Ekli dosyayı görüntüle 269007
dost boyle korkarak 80 k yı bırak 80 lıra kazanamayızİlk yari 1.5 ust oynayalim
Newcastle Zortdost boyle korkarak 80 k yı bırak 80 lıra kazanamayız
Tost düzgünce katlamak varken kasayi böyle biseye mi bascaz yadost boyle korkarak 80 k yı bırak 80 lıra kazanamayız