Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İzmir'de de 65 Yaş Üstüne Tanınan Toplu Taşıma Hakları Askıya Alındı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,634
82,487
113

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi de 65 yaş üstüne toplu taşıma da tanınan hakları askıya aldı.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen grup olan yaşlılar için belediyeler üst üste önlemler alıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi de bu yönde bir adım attı.

"ASKIYA ALINMIŞTIR"
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak kabul edilen Covid-19 virüsüyle ilgili olarak yaşadığımız olağanüstü süreç farklı zorunlulukları gündemimize getirmektedir. Özellikle ileri yaşlardaki vatandaşlarımızın birinci derecede riskli grup olmasından kaynaklı olarak, bu yurttaşlarımızı koruma tedbiri oluşturmak için yeni bir karar aldık. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın toplu ulaşımda kullandığı avantajlı kartlar İzmir'de geçici olarak askıya alınmıştır.

Kamuoyuna duyurulur. Zorunluluktan serbest ulaşım kartlarını askıya aldığımız 65 yaş üstü büyüklerimizin yanındayız!Acil ihtiyaçları ve yardım talepleri için belediyemizi 0232 293 11 00 nolu telefondan 24 saat arayabilirler. İlçe belediyelerimiz de zorunlu ihtiyaçları için yardım ve desteğe hazırlar!"

Lafontaine

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
136
38
28
Hayir ya boyle olmamaliydi. Yani adam parasini vererek binebilecek.
Boyle degil bu resmen adama bedava olmasa binemezsiniz demek.Bedava diye biniyorsun demek.
Tamamen yasaklasalardi daha iyi olurdu.Aşağılandılar resmen

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Hayir ya boyle olmamaliydi. Yani adam parasini vererek binebilecek.
Boyle degil bu resmen adama bedava olmasa binemezsiniz demek.Bedava diye biniyorsun demek.
Tamamen yasaklasalardi daha iyi olurdu.Aşağılandılar resmen
Haklısın düşüncende ama bazı yaşlılarımız bedava diye gezip duruyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,701
177,728
113
Evde kalmak en doğrusu