Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İtalya’nın Tamamı Karantina Altında

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,459
82,384
113

İtalya, korona virüsüne karşı alınan acil önlemleri ülkenin kuzeyinden, ulusal çapa genişletirken, İtalya Başbakanı Guseppe Conte “İtalya’nın tamamı karantina altında” açıklamasında bulundu.

Çin’de ortaya çıkmasının ardından dünyayı etkisi altına alan Korona virüsünün, Çin’in ardından en etkili olduğu ülke İtalya oldu.

İtalya Başbakanı Guseppe Conte, ülke genelinde evde kalma ve seyahat için izin alma uyarısında bulundu.

Başbakan Conte, insanlar için en iyisinin evde kalmak olduğunu kaydederken, “Virüsün yayılmasında ve yaşanan ölümlerde büyük çapta bir artış var” diye belirtti.

Conte “İtalya’nın tamamı karantina altında” şeklinde ifadeleri kullandı.

Dünden bu yana ülkedeki korona virüsü nedenli ölüm sayısı bir gün içinde 97 artarken, ölü sayısı 366’dan 463’e çıkarak, ölüm orası yüzde 24 oranında arttı.

Dünya genelinde ise toplam Korona virüsü vaka sayısı 114 bini aşmışken, virüs kaynaklı ölüm sayısı ise 4 binin üzerinde kaydedildi.

Vesselam1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
47
28
Dünyayı çok kötü etkiledi bu hastalık lübnan krizden dolayı borçlarını ödeyemeyecegini açıklayıp iflas verdi spor etkinlikleri ya erteleniyor ya seyircisiz oynama kararı veriliyor çok üzücü umarım en kısa sürede çözüm bulunur hastalığa

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
Dünyayı çok kötü etkiledi bu hastalık lübnan krizden dolayı borçlarını ödeyemeyecegini açıklayıp iflas verdi spor etkinlikleri ya erteleniyor ya seyircisiz oynama kararı veriliyor çok üzücü umarım en kısa sürede çözüm bulunur hastalığa
Aksine gorunen o ki onumuzdeki 1 ay içerisinde çok daha ağır sonuçları olacak yeterli tedbirler alınmaz ise. Sosyal medayada korona tagiyla acilmis yorumlara bakiyorum belki yeni bir bilgi var diye ama insanlarimiz sadece mizah yapiyor alay ediyor cidden sasiriyorum.

Vesselam1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
47
28
Aksine gorunen o ki onumuzdeki 1 ay içerisinde çok daha ağır sonuçları olacak yeterli tedbirler alınmaz ise. Sosyal medayada korona tagiyla acilmis yorumlara bakiyorum belki yeni bir bilgi var diye ama insanlarimiz sadece mizah yapiyor alay ediyor cidden sasiriyorum.
bizim insanlarımız çok değişti çok saçma bir toplum olduk hocam hiçbirşey ciddiye alınmaz oldu kötü olaylar üstünden espriler şebeklikler ile gündem olmaya çalışanlar hiç bitmiyor en basiti elazıgda olan deprem için bile tagda komiklik yapmaya çalışan şebekler vardı

kayaman41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,421
2,300
113
bizim insanlarımız çok değişti çok saçma bir toplum olduk hocam hiçbirşey ciddiye alınmaz oldu kötü olaylar üstünden espriler şebeklikler ile gündem olmaya çalışanlar hiç bitmiyor en basiti elazıgda olan deprem için bile tagda komiklik yapmaya çalışan şebekler vardı
Aynen oyle isin kotu yani bunu yapanlar 15 - 16 yasinda ergen insanlar degil gayet yetiskin yasini basini almis insanlar yapiyor hayret ediyorum. Su an twitterda 2.sirada korona ama gir bak bir tane bilgi iceren paylasim yok hepsi alay bir de gulup egleniyorlar ben de mi sorun var anlamiyorum.

dinyeper

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
949
734
93
illa başına geleccek biizm insanımızın gelene kadar tecavüz edileni bile suçlu bulacak kadar haysiyetsizlerdir. ama namusun kitabını bile yazarlar sorsan. herkes doktor zaten herkesin bi fikri var radyasyondan koşarak bile kaçarlar o derece. afrikaya balta girmemiş yerlere kaçası geliyor adamın bazen

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,706
835
113
o değil de 3 nisana kadar tüm maçlar ertelenmiş bunlar ne zaman oynayacak maçları Avrupa Şampiyonası da var yazın

Vesselam1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
47
28
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Basketbol, hentbol ve voleybol müsabakaları da Nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacak."
Bundesliga, 2 Nisan'a kadar tatil edildi.
Ligue 1 ve Ligue 2, süresiz olarak askıya alındı.
UEFA, önümüzdeki hafta oynanacak Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarının ertelendiğini açıkladı.
Premier League, 3 Nisan'a kadar tatil edildi.

Türkiye liglerininde iptali söz konusu galatasaray başvuru yaptı federasyona bakalım ne olacak

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,665
4,511
113
Beyler önleminizi alın bişey olmaz korkmayın bu kadar toplu alanlara girmeyin söylüyor zaten tvler söylenenleri yapın bizim milletimiz birazda anlayışsız bugün cuma namazına gittim hapşıran tiysiran burnu akan dolu niye geldin arkadaş son sünneti kılmadan çıktım böyle olursa heryere bulaşır bu hastalık okullar tatil edildi maçlar seyircisiz ama camiler dolu ve bu virüs en çok yaşlıları vuruyor ve bizim camiler ihtiyarlarla dolup taşıyor önlem alirken her kesimi düşüneceksin alınan önlemlerin hepsi boş herkes kendi önlemini alsın temizliğine dikkat etsin girip çıktığı yerlerden sonra kolonya dezenfektan kullansın korkmayın bişey olmaz virüs heryere kacamazsiniz zaten önlemini alın yeterli