- 116
- 19
- 18
Son haftaya kaldı
İnter öndeyken bile kaleye gitmiyordu oç takımıLan bir takım şampiyonluk maçında parma gibi beceriksiz bir takımı nasıl yenemez Interin golu ofsayt olmasaydı ne olacaktı Napoli malı
3 tane direk nedir sans desen eminim gol atsaydi bi sekilde yiycekti gene berabere bitircektilerLan bir takım şampiyonluk maçında parma gibi beceriksiz bir takımı nasıl yenemez Interin golu ofsayt olmasaydı ne olacaktı Napoli malı
Zamaninda şikeden italyan kulupleri nasil ceza aldiysa şike diyince akla ilk italya geliyosa haala ayni ama bunu genislettiler artik para okadar buyudu ki simdi kontrol edenlerde isin icinde her ligde her takimda goz gore gore yapiyorlar bu sikeyiAyarlı lig demek belki komik geliyor uzaktan ama napoli gibi takım atak yapmaktan aciz nasıl oynadı ben anlamadım 2. Yarı şut 1 şut çekti sanırım korkunç bir olay
İnter öndeyken bile şut çekmiyordu çok rahatılar harbi ilginç 1 şut var sadece ikinci yarı ve kazanması şart olan maçtaAyarlı lig demek belki komik geliyor uzaktan ama napoli gibi takım atak yapmaktan aciz nasıl oynadı ben anlamadım 2. Yarı şut 1 şut çekti sanırım korkunç bir olay