Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol İtalya Şampiyonluğu

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,793
1,576
113
Lan bir takım şampiyonluk maçında parma gibi beceriksiz bir takımı nasıl yenemez Interin golu ofsayt olmasaydı ne olacaktı Napoli malı

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,098
113
Lan bir takım şampiyonluk maçında parma gibi beceriksiz bir takımı nasıl yenemez Interin golu ofsayt olmasaydı ne olacaktı Napoli malı
3 tane direk nedir sans desen eminim gol atsaydi bi sekilde yiycekti gene berabere bitircektiler

Spyzera

Herhangi Bir Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,433
2,441
113
Ayarlı lig demek belki komik geliyor uzaktan ama napoli gibi takım atak yapmaktan aciz nasıl oynadı ben anlamadım 2. Yarı şut 1 şut çekti sanırım korkunç bir olay

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,098
113
Ayarlı lig demek belki komik geliyor uzaktan ama napoli gibi takım atak yapmaktan aciz nasıl oynadı ben anlamadım 2. Yarı şut 1 şut çekti sanırım korkunç bir olay
Zamaninda şikeden italyan kulupleri nasil ceza aldiysa şike diyince akla ilk italya geliyosa haala ayni ama bunu genislettiler artik para okadar buyudu ki simdi kontrol edenlerde isin icinde her ligde her takimda goz gore gore yapiyorlar bu sikeyi

Foncha

iiiyyyeeeaaahhh
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,270
1,451
113
İnter öndeyken bile şut çekmiyordu çok rahatılar harbi ilginç 1 şut var sadece ikinci yarı ve kazanması şart olan maçta