http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İstifada Bir Hizmettir

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Kim gelecek.. bok gibi takım bok gibi oyun.

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,590
2,858
113
Vol : Hasan arat

Çakma johhny sins ve kolpa hasan süresi an itibariyle dolmuştur. Hele çakma hollandalı gioavanni giderken marioyuda götür
Kale boş kardesim oyuncularin yarisi çöp 3.ligde oynayamaz az bile attilar kalede kaleci yoksa 4 yersin 6 da tesislerden iceri almayacan bunları 25.dk bitti takim nasil antram yapiyo bunlar anlamadim gelsin sergen en azindan izlerken keyif aliriz bu saatten sonra şampiyon falan olucamiz yok en azindan kanser olmayalim

cbale

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,060
1,055
113
takımda ölü topragıı var temppo denen birsey yokk. dün bennficayı izledimi . izlerkenn yoruldum yemin ederim.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Kale boş kardesim oyuncularin yarisi çöp 3.ligde oynayamaz az bile attilar kalede kaleci yoksa 4 yersin 6 da tesislerden iceri almayacan bunları 25.dk bitti takim nasil antram yapiyo bunlar anlamadim gelsin sergen en azindan izlerken keyif aliriz bu saatten sonra şampiyon falan olucamiz yok en azindan kanser olmayalim
Ligin en iyi türk kalecisi mert bugünde yine kurtarışları var yediğimiz goller ortada

Theadren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,991
4,071
113
Beşiktaş yüzüne 60 k gitti tek maçtan lanet olsun bu kadar kötü olsalar kesin oynamazdım bunlara

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,369
935
113
Geçmiş olsun SYn Beşiktaşlı kardeşlerim papatya çayı öneririm

Barcoreus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,419
906
113
Sadece 1 2 oyuncu disinda Fikret Orman gittiğinden beri adam akilli 1 tane kadro görmedik, @SULLY EN son senle şampiyonluğu başka bi yerde kutladık Maden suyu nü hatırlarsın:D Fikret Orman yeniden aday olacak diyorlar olsun kurtarsın Serdar Adalı Hasan arat hiç biri yapamaz . Bırakın Fiko yapsın Fifa da Nolur o gelsin diye agladiniz bütün futbolcular yedek kulübesinde oturtmuş adamdır, ilk 11 i siz düşünün:D

mertinho50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,691
10,631
113
Beşiktaş yüzüne 60 k gitti tek maçtan lanet olsun bu kadar kötü olsalar kesin oynamazdım bunlara
Matbet jojo holigan gibi sitelerde bjk oynayan da kazandı 2 fark üstünlük kurduğu için ms oynuyorsan sadece oralardan dene sansini

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,590
2,858
113
Ligin en iyi türk kalecisi mert bugünde yine kurtarışları var yediğimiz goller ortada
Ya birak allah aşkına ne iyi kalecisi ya bitti mert tamam bjkli besiktasin çocuğu eyvalla ama tesekur edip gondermek bu kadar zormu tabi takima bakarsan gene iyi diyosun takımın yarı çöp bunları bi araya getrimekte büyük başarı bunları bjk alan arkadaş eminim hayatinda top görmemiş biri olsa gerek yoksa mümkünatı yok bu kadar çöpü bjk toplayamazsin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Ya birak allah aşkına ne iyi kalecisi ya bitti mert tamam bjkli besiktasin çocuğu eyvalla ama tesekur edip gondermek bu kadar zormu tabi takima bakarsan gene iyi diyosun takımın yarı çöp bunları bi araya getrimekte büyük başarı bunları bjk alan arkadaş eminim hayatinda top görmemiş biri olsa gerek yoksa mümkünatı yok bu kadar çöpü bjk toplayamazsin
Birader bugün mert naptı onu söyle? Altıpasın içinde 3 kere kafa vurduran bi takım var duran toptan gol yedik 2 kez diğer 2 si kontra adamla ne alakası var top merte gelene kadar diğer 10 kişi napıyo ona bak takım mı var ortada

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Sadece 1 2 oyuncu disinda Fikret Orman gittiğinden beri adam akilli 1 tane kadro görmedik, @SULLY EN son senle şampiyonluğu başka bi yerde kutladık Maden suyu nü hatırlarsın:D Fikret Orman yeniden aday olacak diyorlar olsun kurtarsın Serdar Adalı Hasan arat hiç biri yapamaz . Bırakın Fiko yapsın Fifa da Nolur o gelsin diye agladiniz bütün futbolcular yedek kulübesinde oturtmuş adamdır, ilk 11 i siz düşünün:D
Çarşı grubu çıkıp fikret ormank istemiyoruz diyo bi vizyonu vardı adamın en azından ya lavuk gitti 100 ülkede kapım var diyip Giovanni getirdi hoca diye

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,526
1,923
113
Bu Beşiktaş'ın tüpçüye olan borcu bitmedi mi hâlâ

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
731
113
Al.musrati den daha iyi oynarım ben çıksam o sahaya 5 yıl amatör oynadim zamaninda