1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
İçinden geçersin kardeşim1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
Aradım kardeşim merak etme daha önce başına gelen oldu mu nasıl bir yol izledi öğrenmek icin170 aramak ıcın kontorun mu yok buraya yazana kadar arayıpta bılgı alarak sıkayet olustursana ne adamlar var ya
Avukata gidiyorsun hemen bak bakalım nasıl alıyor a…. Bile koysr1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
Zorunlu mesai diye bişey yok haftalık çalışma saati herkese standarttır ben 4 gün çalışıyorum 12 saat haftalık 45 saat calısmak zorunlu sadeceHer ay belirli bir saat çalışma zorunluluğun var kaç saat bilmiyorum ama onu dolduruyorsan tazminatıni alırsın doldurmuyorsan maaşını alırsın çalıştığın kadar
Ben zorunlu mesai mi diyorumZorunlu mesai diye bişey yok haftalık çalışma saati herkese standarttır ben 4 gün çalışıyorum 12 saat haftalık 45 saat calısmak zorunlu sadece
Kovma gerekçesi olarak ne söylediler, yani imzaladığın kağıtta ne yazıyordu? Eğer bahsettiğin şeyden ötürü ise 1.3 brüt maaş kıdem tazminatı, 1 brüt maaş da ihbar tazminatı hakkın var ve de alırsın.1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
Kovma gerekçesi olarak ne söylediler, yani imzaladığın kağıtta ne yazıyordu? Eğer bahsettiğin şeyden ötürü ise 1.3 brüt maaş kıdem tazminatı, 1 brüt maaş da ihbar tazminatı hakkın var ve de alırsın.
[/QUOT
İstifa kağıdı verdiler bende imazalamadim
Notere git ihtar çek , arabulucu ile görüş firmayı arayacak orta yol bulunmasını sağlaycak eğer şirket diretmez ise orada çözülür ama yok derse mahkeme süreci başlar 4 sene civarı sürer avukat cart curt parası falan uğraştığına değmez. 4 hafta ihbardan 1 maaş kıdemden de 1 maaş totalde 2 alacağın var.1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
Dostum mahkemeler işçi konusunda patrondan yana olmaz bunu hiçbir zaman unutma patronlar en çok mahkemeden korkar iş oraya gitmez çoğu zamanmahkeme gitse nolcak 2 3 yıl en az sürüyo kazansa bile kim bilir kaç yıl alcam. muhteşem adaletimiz yargı . hep patrondan iisverenden yana
Kardeş dün benimde cikisimi verdiler hiçbir sebeb gostermeden ben daha 15 gün olmuştu gireli çıkış verdiler ve paramida yatirmadilar çıkış veren kendileri madem çıkış veriyorsunuz paramida yatırın1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?
la git başka yere konuş sövecem şimdi yerimi bura1 sene 4 aydır çalıştığım yerden mesai saatleri dışında çalışmadığım için kovuldum ( ekstra mesai ücreti yok ) şimdi istanbulda 5 parasız kaldık memlekete donucem ama tazminat vermiyorlar maaşa da daha var tazminatı alabilirmiyim ?