Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşten Çıkarılma Hk.

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Merhaba arkadaşlarım,

Yaklaşık 3 gün önce işten çıkarıldım. 2 gün devamsızlık kaynaklı olarak tazminatsız şekilde. İçinizde bu gün sayısının 3 olduğunu bilenlerin olduğunu biliyorum bende onlardan biriydim. Ancak bu 3 gün bir ay içinde ayrı ayrı olduğunda geçerliymiş. Ardarda 2 gün devamsızlık yine fesih sebebiymiş, hem bilginiz olsun hemde sohbet muhabbet edelim dedim.

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Suç sende kral valla 3 senelik elemansin yaşında küçük değildir neden bu şekilde devamsızlık yapıyorsun iş yerleri bir yıldan sonra açığını aramaya başlar zaten
Kanka ben size suç bende ona şunda diye mi konuyu açtım cinlendirme durduk yere beni. Neden oldu falan mı dedim yakındım mı sohbet muhabbet diye başta belirttim.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
Kanka ben size suç bende ona şunda diye mi konuyu açtım cinlendirme durduk yere beni. Neden oldu falan mı dedim yakındım mı sohbet muhabbet diye başta belirttim.
Suç araştırması yapmıyoruz zaten bırakacaktım demişsin tazminatı alırdın bir şekilde boş kalıp yeni işe adapte olmak kolay mı ben olayın o tarafına bakıyorum

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Suç araştırması yapmıyoruz zaten bırakacaktım demişsin tazminatı alırdın bir şekilde boş kalıp yeni işe adapte olmak kolay mı ben olayın o tarafına bakıyorum
Mesele değil kanka zaten bırakacağımı kendim bir iş yapmak için düşünüyordum. Başka yerde çalışmam zaten şu saatten sonra, aklımda bi kaç iş var onları koşturacağım kendim. Sadece tazminat olsaydı ufak borçlarım vardı kapatırdı diye söyledim

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
952
113
Merhaba arkadaşlarım,

Yaklaşık 3 gün önce işten çıkarıldım. 2 gün devamsızlık kaynaklı olarak tazminatsız şekilde. İçinizde bu gün sayısının 3 olduğunu bilenlerin olduğunu biliyorum bende onlardan biriydim. Ancak bu 3 gün bir ay içinde ayrı ayrı olduğunda geçerliymiş. Ardarda 2 gün devamsızlık yine fesih sebebiymiş, hem bilginiz olsun hemde sohbet muhabbet edelim dedim.
Geçmiş olsun dost. Eskiden sigorta çıkışı ahlak ve iyi niyet olarak yazılıyordu başka işe girerken sorun yaratıyordu şimdi devamsızlık maddesi eklendi en azından izah edilebilir bir neden.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,181
8,170
113
Mesele değil kanka zaten bırakacağımı kendim bir iş yapmak için düşünüyordum. Başka yerde çalışmam zaten şu saatten sonra, aklımda bi kaç iş var onları koşturacağım kendim. Sadece tazminat olsaydı ufak borçlarım vardı kapatırdı diye söyledim
Aynen eğer imkan varsa en basit bişey de olsa kendi işini yapmaya çalış kafan rahat olur

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Neyse konuyu boş takip eden kalmadığına göre @BORDOMAVİ bi slot söyle ama hacksaw falan olmasın stakein tr tarafındayım oynatmıyor. Alayım bi spin kazanırsak kazanalım beraber

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,795
1,579
113
Burada yapacağın tek şey işyerini avukat aralığı ile mahkemeye vermek

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Kral sen git bı avukatla görüş onu iyice emin ol haklı yanın varsa birşeye imza atmadiysan alırsın tazminatı ni en az 100 bin olur tazminatinda işini gorur

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Kral sen git bı avukatla görüş onu iyice emin ol haklı yanın varsa birşeye imza atmadiysan alırsın tazminatı ni en az 100 bin olur tazminatinda işini gorur
O kadar uğraşacağıma yeni işlerim uğraşırım kanka mesajlarım falanda var biliyorum ben ordan o çıkmaz