- 731
- 227
- 43
Sigara alıp tekellere satabilirsinsanırım alışveriş yapabilcegiz sadece
Sigara alıp tekellere satabilirsinsanırım alışveriş yapabilcegiz sadece
ben istanbulda olmadıgım için sorun yok yürüyecek arkadaşlar düşünsünBi bu eksikti sonra metrobüste falan karttan para yatırıp canlıya atıp sonra eve yürüme gitmeyelim 😄
peki fatura yatırabiliyormuyuz yada tlŞifresiz olduğu için sanmam atm işini
Ben mesela napıyorsum
Türk telekom 50 tl yükleme haftalık 10 gb veriyor. Yüklüyorum 50 tl ordan istanbul karta aktarıyorum. Onuda migrosta kullanıyorum. Varsa tanidigin onun yerine nakit alırsın yada bi tekel sor durumu anlat sigara ne lazımsa al ver ona
la ne güldüm yhaasss 🤣 🤣Siteler: otostopcu kampanyasi baslamistir. Istanbulkarta yuzde 15 yatirim bonusu
Para döndürme bu olsa gerekŞifresiz olduğu için sanmam atm işini
Ben mesela napıyorsum
Türk telekom 50 tl yükleme haftalık 10 gb veriyor. Yüklüyorum 50 tl ordan istanbul karta aktarıyorum. Onuda migrosta kullanıyorum. Varsa tanidigin onun yerine nakit alırsın yada bi tekel sor durumu anlat sigara ne lazımsa al ver ona
Ben utanırdımmarketlerde kullanabiliyorsun diye biliyorum. elinde nakit olan birinden rica edip onun yerine ödemeyi geçebilirsin ya da alıp iade edebilirsin
yani kişiden kişiye değişebilir tabii utanma mevzusu ama şöyle düşün elinde başka alternatifin kalmamış ve nakit paraya ihtiyacın var denemekten zarar gelmez sonuçta isteyeceğin insan belki de hayatında bir daha hiç karşılaşmayacağın birisiBen utanırdım
Zaten maske var maske olduğu için avantajlısınyani kişiden kişiye değişebilir tabii utanma mevzusu ama şöyle düşün elinde başka alternatifin kalmamış ve nakit paraya ihtiyacın var denemekten zarar gelmez sonuçta isteyeceğin insan belki de hayatında bir daha hiç karşılaşmayacağın birisi![]()