- 2,136
- 1,156
- 113
Arkadaşlar troy özeliği olduğu için ATM'den para cekilebiliyormus nasıl olduğu hakkında bilginiz varmı yada daha önce hiç çekmeyi denedinizmi
karta 500 tl oldugu çin çekecem istanbul dışındayım birde o yüzdenBi patlatmadigimiz ulasim karti kaldiydi valla 🤣🤣🤣 elkart icinde gecerlimi acaba
kartı sokunca şifre falan istemiyormuATM'den kartı sokunca oluyor diyorlar @olursaolur
500 diyince kararim degisti atmyi soker yine o parayi cekerdim 😁karta 500 tl oldugu çin çekecem istanbul dışındayım birde o yüzden
atm yi sokmeye gerek yok parayı çeksem yeterli500 diyince kararim degisti atmyi soker yine o parayi cekerdim 😁
Hemen sorup sana dönüyorumkartı sokunca şifre falan istemiyormu
migrosta falan harcayabiliyorsun yeni sisteme göre atm den çekme olayıda gelmişAlamazsin
eyvalah kardeşimHemen sorup sana dönüyorum
Ama sifresiz islem yapilmasi imkansiz. Anlasmali bir banka kartiyla entegre edilmesi lazim. Baskasa birsey gelmiyor aklimaatm yi sokmeye gerek yok parayı çeksem yeterli![]()
kartı yutmasın sonraKartı sokunca direk çekim yaptırıyor haberlere baktım 4-5 yerde öyle yazıyor denemekte fayda var @olursaolur
Yutarsa bedeviye ulas dostkartı yutmasın sonra
Ben yanlışlıkla bir kere otobüs kartı soktum kartı geri verdi ama bütün haber siteleri çekiliyor diyorlarkartı yutmasın sonra
Yutarsa yeni karta bakiyeyi aktaramazsinkartı yutmasın sonra