Yapma yaw bilemeyen okunca ne oluyor onuda soyle o zamanDevretmez la devretme işi uok ki ganyanda
Bro 1. Altiliyi bile 7 kisi bilmis nasil devretsin gozunu sevimBeyler birinci ayak favori geldi full sürpriz devam ediyo suan %1 %2 lik atlar geliyor devredermi sizce bu altılı?
kankam altılıyı kimse bilemezse altılı bir sonraki istanbul yarışına devrederDevretmez la devretme işi uok ki ganyanda
Kanka millet 4 5 plase yazıyor illa birisi bikiyordurkankam altılıyı kimse bilemezse altılı bir sonraki istanbul yarışına devreder
şimdide %60 lık at yıkıldı ya aga %3 lük at geldi bitane daha sürpriz gelirse devredebilir benceBro 1. Altiliyi bile 7 kisi bilmis nasil devretsin gozunu sevim
altılı ve plase farklı brocumKanka millet 4 5 plase yazıyor illa birisi bikiyordur
istanbul devrederse çok iyi olur 30 40 m ikramiyeyi bulur bursa bile 25 m olmuştu devrettigi yarıştaşimdide %60 lık at yıkıldı ya aga %3 lük at geldi bitane daha sürpriz gelirse devredebilir bence
Suan mumkun deik siradaki ayaklara bagli olarakda bnce cok zor.millet sen ben gibi oynamiyor kardes 1 tek yaziyor 2 ayaga 3 at yaziyor h h diyor ilk ayak tek atip 3. Ayak 3 at yazan adam kacirmaz bunuşimdide %60 lık at yıkıldı ya aga %3 lük at geldi bitane daha sürpriz gelirse devredebilir bence
Kafa gelmeseydi bi ihtimaldi ama yine gelcek atlara bağlı son iki ayak terse atlar gelirse belkiBeyler birinci ayak favori geldi full sürpriz devam ediyo suan %1 %2 lik atlar geliyor devredermi sizce bu altılı?
Kafa gelmeseydi bi ihtimaldi ama yine gelcek atlara bağlı son iki ayak terse atlar gelirse belki
imkansız ufak parayla anca 40 50 bin vurursun ben 200 liralik kuponla 30 k vurmustum yabancıda vurmustum onudaBu at yarışında ufak parayla zengin olma ihtimalin var mı
kral istanbul bu belli olmuyo 12.5 milyon dagıtılıcak para demekki yüksek oynayan kişide cokBu altiliyi kimse bulamaz
kral 68 ganyanli atı kimse bilememiştirkral istanbul bu belli olmuyo 12.5 milyon dagıtılıcak para demekki yüksek oynayan kişide cok