- 6,807
- 3,116
- 113
Mrhb arkadaşlar 100 tl para yatırdan iş bankası ar ile yatırım yapcam yeni bi site soylermisiniz oraya yatıralım futbol slot karışık gidecem. (Yeni hesap açacam eşinin adına çünkü para onun hesabinda) böl şanslar simdiden
Eyw dostum is bankasi qr yatirabilecegim yer varmiBol şanslar dilerim
Bol şanslarMrhb arkadaşlar 100 tl para yatırdan iş bankası ar ile yatırım yapcam yeni bi site soylermisiniz oraya yatıralım futbol slot karışık gidecem. (Yeni hesap açacam eşinin adına çünkü para onun hesabinda) böl şanslar simdiden
Eyw reis teşekkür ederim kazanımında bi kaç arkadaş da faydalansın insallahBol şanslar reis
Uzun zamandır qr hiç kullanmadim . bilgim yok maalesefEyw dostum is bankasi qr yatirabilecegim yer varmi
Havale 100 tl yapabileceğim yer varmı pekiUzun zamandır qr hiç kullanmadim . bilgim yok maalesef
Şakamı yapıyon ciddi misin reis?Bol şanslar kardeşim ben 12 saat ileri gittim geldim sen bu rollingi 12 saat boyunca devam ettirdiğini gördüm ve o zaman ki bskiyen de 102 lira![]()
Iste o sıkıntı bide para eşinin hesabinda olduğu için her yere atamıyorum sorunda burda bi fikir verin bakalimİp çakışmasına dikkat et. Bol şans![]()
Eyvallah reis teşekkür ederimBol şanslar dostum
Kredimi cikti agaEyvallah reis teşekkür ederim
Papara onaylı değil fazla hesap açılmış diyor icerdekinparami çekmeme izin vermiyor paparaHavale ile papara ya atıp yatırım yapsan![]()
Yok reis ise başladımKredimi cikti aga)
Daha önce üye olmadığın bir yere atIste o sıkıntı bide para eşinin hesabinda olduğu için her yere atamıyorum sorunda burda bi fikir verin bakalim