Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İskoçya Arbroath Maçı Önemli Bilgi !!

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,583
113
Dostlar selamlar arbroath zorlu bir maça çıkıyor Dundee Utd. Zaten onlar için oldukça zor bir maç olacaktı fakat çok ilginç bir bilgi var takımın şuan maça çıkan kadrosunda sakatlardan dolayı sadece 6 oyuncu as oyuncular ve yedeklerinde sadece ama sadece 3 oyuncuyla çıkıyorlar bunlardan birisi kaleci :) :) bu maç 2. Yarıda çözülecektir Dundee 4-5 atar diyorum değerlendirmek isteyenler değerlendirsin güzel oranı var :) hatırlatma yapayım; önceki maçta o yedekteki kaleciyi orta saha olarak sonradan oyuna aldı teknik direktör ve o kaleci 35 metreden olağanüstü bir gol attı 😄😄 burası İskoçya herşey yaşanabilir onu da söyleyim 😄

Ekli dosyalar

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,583
113
Erteleme yok hocam maç oynanıyor valla ben biraz girdim 2k kadar 4 gol atarına 😄😄

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Dostlar selamlar arbroath zorlu bir maça çıkıyor Dundee Utd. Zaten onlar için oldukça zor bir maç olacaktı fakat çok ilginç bir bilgi var takımın şuan maça çıkan kadrosunda sakatlardan dolayı sadece 6 oyuncu as oyuncular ve yedeklerinde sadece ama sadece 3 oyuncuyla çıkıyorlar bunlardan birisi kaleci :) :) bu maç 2. Yarıda çözülecektir Dundee 4-5 atar diyorum değerlendirmek isteyenler değerlendirsin güzel oranı var :) hatırlatma yapayım; önceki maçta o yedekteki kaleciyi orta saha olarak sonradan oyuna aldı teknik direktör ve o kaleci 35 metreden olağanüstü bir gol attı 😄😄 burası İskoçya herşey yaşanabilir onu da söyleyim 😄
Kaleci oyuncu gol atar bahsi en mantıklısı adam kaleci ama santrafor oynuyor güzel

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,533
9,413
113
Dundee iy gol atara 2k attım bol şans dost

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,842
113
Görüyorum ki herkes oynamış tuttuk masayı patladı kesin

JackWilshere10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,610
4,469
113
35 metreden golü var diyorsun adamda 0 gol var her sezon eheyy

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,786
2,035
113
Louis Elliot Moult ilk golü atar dedim

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,583
113
Valla ben kendi oynamadığım bir maçı yazmadım tahmin olarak da yazmadım ama durumlar böyleydi diye belki herşey olağan gerçekleşirse kazanırız diye yazdım 😄😄

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,842
113
Dotu kurtardik 😂

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,583
113
Hadi bu golden sonra düşün oyundan 😄 açıkçası zaten böyle bir kadroda yedeklerden de verim alamayacak bir takım 70 den sonra iyice çözülecektir 70 den sonra 2 gol gelir diyorum ben büyük atıyorum ama hissiyatım o yönde 😄😄