http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Başvurusu Hk.

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
921
113
Arkadaşlar selam. Bu forum sitesi şuana kadar gördüğüm en seviyeli forum.genellikle saygi cercevesinde konusmalar oluyor. Şöyle birşey sormak istedim belki isime yarayan bir bilgi çıkar. İstanbul Anadolu yakasinda ikamet ediyorum Kendi meslegim elektronik muh. Ama daha kendi meslegim üzerine is bulamadim baska bir iste çalışıyorum. Basvurularuma cok cok fazla dönüş alamiyorum. Çalıştığım is yerinden de artık sıkıldım ya meslegim uzerine is yapmak yada daha düzgün bir işte çalışmak istiyorum. Bilgi ve tavsiyelerinizii bekliyorum

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,278
28,865
113
😂😂 Kumardan uzak durmaya çalışıyorum dediğin şeye bak
Kanka valla işin şakası bir yana kendi işin iyi, yapabiliyorsan birşekilde iş bul yap bence. Abim de elektrik mühendisi ve günümüz şartlarına göre güzel kazanıyor

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
kumardan uzak durmaya çalışıp kumarbazlardan tavsiye almak son derece ilginç hoşuma gitti tofaş falan elektonik mühendisi alıyor sürekli işkur linkedin,kariyer net buralara bak bulursun ama tecrübe isteyebilirler orası ayrı maaş olarak çok bir şey vermezler meslekte iş tecrüben olmadığı için

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Bende k,rhne ortamını seviyorum gidip orda takılıyorum ama gunah diye zina yapmiyorum.saga sola bakıp gezinip cikiyorum.bilmem anlatabildim mi😂😂😂

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
921
113
Kanka valla işin şakası bir yana kendi işin iyi, yapabiliyorsan birşekilde iş bul yap bence. Abim de elektrik mühendisi ve günümüz şartlarına göre güzel kazanıyor
Kmka Türkiye de Elektrik alaninda daha çok iş var ama elektronik o kadar yok

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
921
113
Burasi seviyeli ortam dedik dalga geciyorsunuz resmen