Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İş Bankası İhtiyaç Kredisi

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Merhaba Forum Severler Kredi Notum 1085 Puan Bazı Zamanlar Borçları Ödeyemediğim Falan Oldu Yapılandırma Falan Yaptırmıştım Şuan İtibari İle Ödemelerimi Düzenli Yapabiliyorum 35 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Talebinde Bulundum Çağrı Merkezi Üzerinden Fakat Normalde Kendim Başvurduğum Süre Zarfında Anlık İptal Ediliyordu Ve Sabah Başvurdum Hala Değerlendirmede Sizce Onaylanma İhtimali Nedir Dalga Geçmeden Bu Tarz Durum Yaşayıp Görenlerden Bilgi Almak İstiyorum

Ekli dosyalar

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
Merhaba Forum Severler Kredi Notum 1085 Puan Bazı Zamanlar Borçları Ödeyemediğim Falan Oldu Yapılandırma Falan Yaptırmıştım Şuan İtibari İle Ödemelerimi Düzenli Yapabiliyorum 35 Bin Lira İhtiyaç Kredisi Talebinde Bulundum Çağrı Merkezi Üzerinden Fakat Normalde Kendim Başvurduğum Süre Zarfında Anlık İptal Ediliyordu Ve Sabah Başvurdum Hala Değerlendirmede Sizce Onaylanma İhtimali Nedir Dalga Geçmeden Bu Tarz Durum Yaşayıp Görenlerden Bilgi Almak İstiyorum
Valla umidini kirmak istemem ama bence sistemsel sorunlar var diye ne red nede onay geliyor puanin dusukse 1000₺ bile vermiyor

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
ONAY alsaydı hemen verirdi
muhtemelen şubeeye çağırıp gelir belgesi isteyecek

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Valla umidini kirmak istemem ama bence sistemsel sorunlar var diye ne red nede onay geliyor puanin dusukse 1000₺ bile vermiyor
Valla şube veriyor fakat iş bordrosu vesaire istiyor ama ne zaman cep şubeden yapsam red atıyor anlamadım ihtiyacim var çekmem lazım

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
:) 😀 dalga gecenin mk

uukala7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,484
628
113
Valla şube veriyor fakat iş bordrosu vesaire istiyor ama ne zaman cep şubeden yapsam red atıyor anlamadım ihtiyacim var çekmem lazım
Allah yardimcin olsun brom kredi kartina basvur genellikle kredi red vuruyor ama kredi karti 50-60 k veriyor anlamadm nasil oluyor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
Bende eva avm nin kredisine basvurdum.
Elime 25 bin nakit gececek. 20 ayda 1.141 sterlin geri odeyecegim. Şansima doviz firladi gitti. Daha para elime gecmeden 2,5 k zarara girdik :) Böyle hayatin ...

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Elime 25 bin nakit gececek. 20 ayda 1.141 sterlin geri odeyecegim. Şansima doviz firladi gitti. Daha para elime gecmeden 2,5 k zarara girdik :) Böyle hayatin ...
Eva AVM ürünleri almak mantıklı mı telefon falan

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Telefon alacağım onun için kredi cekiyorum

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
Eva AVM ürünleri almak mantıklı mı telefon falan
Direk altin alabiliyorsun. Adamlar yasal tefeci :)
Siteye yazmislar nakit ihtiyaci icin telefon alip, direk nakite cevirebilirsiniz diye.
Tek kotu yani odemeler doviz kuru ustunden.
Ama soyle bir madde vardi. 20 aylik vadeli alip 45 gunde kapatirsan vade farki almiyoruz diye.
İnsallah kapatacagim 45 gunde

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,944
1,322
113
Direk altin alabiliyorsun. Adamlar yasal tefeci :)
Siteye yazmislar nakit ihtiyaci icin telefon alip, direk nakite cevirebilirsiniz diye.
Tek kotu yani odemeler doviz kuru ustunden.
Ama soyle bir madde vardi. 20 aylik vadeli alip 45 gunde kapatirsan vade farki almiyoruz diye.
İnsallah kapatacagim 45 gunde
Bana limit bile çıkmadı 😂

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,088
5,951
113
Bana limit bile çıkmadı 😂
Benimde kredi notum cok kotu de 200 k limit gorundu sonra 50 k onaylandi. Edevlet sifresi filan istiyorlar. O kadar mecbur kaldim ki sifremi bile verdim yani :)
Muhtemelen sgk dokumune bakiyorlar. Primlerim yuksek ve uzun yillardir ayni firmada calisiyirum. Herhalde o yuzden verdiler